FESTIVAL KRUMLOV 2022 - Přístup na koncert Voda a oheň

Vážení hosté, milí diváci,

zahájení 31. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov je již za 2 dny a my bychom vám rádi poskytli několik praktických rad k pohodlnému a příjemnému příjezdu na místo konání koncertu Voda a oheň.

    • Při příjezdu osobním vozem prosím využijte nejbližšího městského parkoviště označeného jako P4 Zámecká zahrada. Vjezd je ze silnice I/39 České Budějovice - Volary poblíž restaurace „V Oblouku“ (u čerpací stanice), GPS 48.8122544N, 14.3087911E. Parkoviště je otevřeno od 20:00 do 24:00. Platí se zde jednorázový poplatek 50 Kč / 1 osobní vůz. Z parkoviště pokračujete pěšky jediným vstupem do zahrad u KrčmyMarkéta, pokud zvolíte jiný vchod, musíte obejít celou zahradu. Po vstupu do zahrady pokračujete po její pravé straně až k Zámeckému jezírku (cca 650 metrů). V případě potřeby budou na místě hostesky a pomohou vám s navigací. Doporučujeme vhodnou obuv vzhledem k terénu zahrady a povrchu zámecké plochy.

      Festival Krumlov na ticketportal.cz

    • Pokud se rozhodnete pro pěší procházku z města - od vstupu do Státního zámku a hradu Český Krumlov, doporučujeme časovou rezervu nejméně 30 minut. Vyrazíte červenou vstupní branou ze čtvrti Latrán (Bar Apothéka) a pokračujete nahoru zámeckými nádvořími. Dorazíte k Plášťovému mostu a Baroknímu divadlu a dále pokračujete k Zámecké jízdárně a do zahrad. V zahradách se vydáte pravou stranou kolem Krčmy Markéta a za barokní kašnou dojdete k Otáčivému hledišti a dále k jezírku, kde Vás již nasměrují naše hostesky. Vzhledem k dláždění nádvoří a terénu doporučujeme pohodlnou vycházkovou obuv.

      Festival Krumlov na ticketportal.cz

    • Lze zvolit rychlou a pohodlnou cestu s pomocí taxi služby. V Českém Krumlově lze využít hned několik společností:

OK Taxi           602 403 402
Taxi Lidovka   720 580 513
Taxi Růže        602 113 113

Vůz taxi služby Vás dopraví na Parkoviště 4 ke Krčmě Markéta, odkud budete pokračovat pěší procházkou přibližně 10 - 15 minut po pravé straně zámecké zahrady k samotnému místu konání koncertu Zámeckému jezírku.

Doufáme, že vám poskytnuté informace napomohou k lepší orientaci a přejeme vám příjemnou zábavu.

Tým Festivalu Krumlov

FESTIVAL KRUMLOV NA TICKETPORTAL.CZ

Top