FANTAZIE NA KOLEČKÁCH 31.10.2021 (původně 14.3.2020, 7.2.2021) - PRAHA

Oficiální vyjádření pořadatele:

 

,,Vážení a milí,

otevřeli jsme předprodej na podzimní turné muzikálové revue Fantazie na kolečkách aneb Záhada mizejících hraček od autora Michala Nesvadby. Vámi zakoupené vstupenky (ať jste je kupovali na jakýkoliv termín 14. 3. 2020, 7. 2. nebo 31. 10. 2021 do Tipsport areny v pražských Holešovicích) jsou stále v platnosti a my Vám samozřejmě držíme přednostní místa. Dokonce můžeme směle potvrdit, že každé jedno místo v nové hale O2 universum je lepší a s lepším výhledem i diváckým komfortem.

Pokud Vám děti za 2 roky povyrostly a mají nové zájmy, můžeme Vás ujistit, že šou je natolik okouzlující, magická i akční, že pohltí zcela jistě i dítka starší, školce už odrostlé. Napětí i adrenalinový zážitek totiž dodávají pohádkovému příběhu špičkoví sportovci, mistři světa a Evropy na freestyle koloběžkách, in-line bruslích a kolech, kteří předvedou fantastické skoky a triky na rampách i mezi nimi. 

V případě, že budete chtít zakoupené vstupenky, které budou platit do nového prostoru a na nový termín 30. 10. 2022 vrátit, můžete tak bezplatně učinit do 31. 7. 2022. Výměnu na poslední chvíli nebude po tomto datu možné uskutečnit. Zároveň hned v srpnu rozešleme všem držitelům původních vstupenek nové vyměněné vstupenky.

Pokud budete chtít vzít sebou své přátele či kamarády a zúčastnit se této velkolepé podívané s nimi, využijte našich slevových akcí. Rádi se s Vámi podělíme o zážitek s nezaměnitelným humorem Michala Nesvadby, který dělá z Fantazie na kolečkách jedinečné mistrovské dílo.

Více www.fantazienakoleckach.cz

Kontakt:

Hofmanová Nikola

+420 732 316 643

n.hofmanova@gmail.com

 

Děkujeme Vám

Michala Nesvadba a Olda Vodrážka, MOOM Production s.r.o.“

 

 

 

 

Shrnutí:

V případě, že máte zájem o výměnu vstupenky do O₂ universum na termín 30.10.2022, bude Vám začátkem srpna pořadatelem akce zaslána nová vyměněná vstupenka. Výměnu na poslední chvíli nebude možné uskutečnit.

V případě, že Vám alternativa výměny vstupenek nevyhovuje, je možné žádat o navrácení finančních prostředků, nejpozději však do 31.7.2022.

 

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.


2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.


3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 


Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal a MOOM Production s.r.o.

Top