ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ: LABUTÍ JEZERO 21.07.2022 OSTRAVA

 

Vážení přátelé Ticketportal.cz
přinášíme Vám informace o změně baletního představení LABUTÍ JEZERO, které se koná 21.07.2022 v Ostravě.Nově s tímto titulem vystoupí ukrajinský soubor GRAND KIEV BALLET.
Datum a místo konání se nemění.

GRAND KIEV BALLET - Labutí jezero na ticketportal.cz

Sdělení pořadatelské agentury:

"Vážení diváci!
Vzhledem k ruské agresi na Ukrajině nemůže do České republiky přijet původně avizovaný moskevský soubor KLASICKÝ RUSKÝ BALET (CLASSICAL RUSSIAN BALLET). Oslovili jsme ukrajinský Grand Kiev Ballet, který jej nahradí a vystoupí nejprve v Hradci Králové a následně v Ostravě.

GRAND KIEV BALLET, sólisté Jekatěrina Kuchar, Alexandr Stojanov
Ukrajinsky soubor v současné době vystupuje ve Francii a přijal naši nabídku k vystoupení v Polsku a v České republice s baletem Labutí Jezero.
Grand Kiev Ballet zahájil svoji činnost v roce 2014 velkou tour po Francii pod názvem: Hvězdy světového baletu. Za 15 měsíců realizoval více než 35 představení a díky velkému úspěchu získal nabídky k hostování v USA, Belgii, Polsku, Velké Británii a dalších státech. V rámci svého repertoáru nabízí klasická baletní díla (Labutí Jezero, Sněhurka, Louskáček, Don Quijote, Gisele)
Grand Kiev Balet je složen z uznávaných osobnosti klasického baletu se světovým věhlasem. Jekatěrina Kuchar je primabalerínou národní opery Ukrajiny, národní umělkyni Ukrajiny a laureátkou mnoha mezinárodních soutěži. Svým osobitým stylem tance umí vyjádřit nejenom děj ale i city a pohnutky ztvárněných postav. Alexandr Stojanov, ředitel a sólista Grand Kiev Ballet je národním umělcem Ukrajiny a laureátem mezinárodních soutěží.

Část výtěžku z představení bude věnována na podporu Ukrajinské armády v boji proti ruskému agresorovi."

Původně zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a nevyměňují se.

Pokud Vám změna souboru nevyhovuje, lze požádat o vrácení vstupného,nejpozději však 31. KVĚTNA 2022.

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 


Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

 

 

 

Top