ZMĚNA PROGRAMU: SERGEI POLUNIN-RASPUTIN, 23.7.2022, KROMĚŘÍŽ

Z důvodu zranění Sergeje Polunina, se organizátoři rozhodli pro změnu v programu.

Vyjádření Sergeie Polunina:

„Drazí čeští přátelé,

je mi to hluboce líto, ale nebudu moci vystoupit na festivalu v Kroměříži dne 23. července 2022. Kvůli poraněné achilovce nyní nebudu moci několik měsíců vystupovat. Omlouvám se všem, kteří si zakoupili vstupenky na moje představení Rasputin. Česká Republika má v mém srdci velmi zvláštní místo a nemohu se dočkat až se znovu potkáme.“

S láskou Sergei

 

Představení RASPUTIN se Sergejem Poluninem, které mělo proběhnout 23.7.2022 na zámku v Kroměříži se přesouvá na 24.7.2023. Letos vystoupí na Kroměřížském zámku baletní superstar NATALIA OSIPOVA v představení „Fource of Nature“.

Zakoupené vstupenky na představení Rasputin zůstávají v platnosti na představení Force of Nature bez nutnosti výměny.

 

Předprodej vstupenek na představení Rasputin, které se odehraje příští rok začne 1. srpna 2022 a jako omluvu za změnu v programu poskytneme všem našim zákazníkům předností nákup vstupenek navíc se slevou 15%.

 

Děkujeme za pochopení a těšíme se na návštěvu na zámku v Kroměříži

 

Baletní megahvězda NATALIA OSIPOVA vystoupí v Kroměříži!

Principálka londýnského Královského Baletu a nejuznávanější primabalerína současnosti, Natalia Osipova, vystoupí poprvé v České republice v premiéře nového představení Force of Nature. Představení se uskuteční 23. července 2022 v zahradách Arcibiskupského zámku Kroměříž.

 

Celosvětově uznávaná Natalia Osipova, jedna z největších baletek své generace, vystoupí v představení plném sól a duetů, které nemají konkurenci pro svou virtuozitu a krásu – od klasických děl až po brilantní nové choreografie. Jejími partnery budou hvězdy Royal Ballet London a hvězdy divadla Rambert London, včetně jejího partnera, amerického tanečníka a choreografa Jasona Kittelbergera, a to jak na jevišti, tak i mimo něj.

„jako blesk z taneční nebe“

The Times

 

 

Natalia Osipova je jednou z nejuznávanějších tanečnic moderní doby, která je po celém světě známá pro svou jedinečnou kombinaci plynulé techniky dynamických a hluboce charismatických emocionálních interpretací v klasickém i současném tanci.

 

Mnoha cenami ověnčená umělkyně je oslavována nejen pro svou dokonalost v radikálním, novém, tanečním dramatu, ale i pro své interpretace velkých rolí klasického baletu. Rovněž je všeobecně považována za jednu z nejpozoruhodnějších baletek své generace.

„skutečně úžasná, nadpřirozená tour de force“

The Guardian

Top