ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2022 OHLAŠUJE SESTAVU

MAREK ZTRACENÝ, DIVOKEJ BILL, MICHAL DAVID, NO NAME, VÁCLAV NECKÁŘ a PETER NAGY! To jsou jména českých a slovenských hvězd, které si pro letošní velkolepou oslavu živé domácí muziky vybrali sami posluchači Rádia Impuls. Letos totiž dostali možnost hlasovat pro své oblíbené interprety a většinu z nich se podařilo pro účast na Českém mejdanu 2022 získat. Výjimečný pětihodinový koncert se odehraje v pražské O2 areně v sobotu 15. října 2022 už pošesté.

„Ta letošní mejdanová společnost je skvělá. Těším se, že s každým prohodím slovo, protože to mi v té době, kdy jsme se moc nevídali, chybělo,“ řekl letošní headliner koncertu Marek Ztracený poté, co se dozvěděl, s kým bude letos sdílet pódium v O2 areně. A co bude Marek hrát? „Ten playlist postavíme tak, aby lidi bavil, aby si s námi mohli zpívat a byli s námi na jedné vlně. Nebudu vymýšlet přehnané novinky. Možná jednu zahraju, ale chci, aby všichni zpívali společně.“

Michal David, to je jméno, které k Českému mejdanu prostě patří, stejně jako mejdanová hymna Mejdan podle plánu. „Určitě se těším na No Name, protože kluky mám rád a líbí se mi jejich písničky a těším se, že uvidím naživo Marka Ztraceného, zatím se mi to nepovedlo. Vím, že je to velký talent a pianista jako já. Takže to bude show, jak se sluší a patří na Rádio Impuls,“ vzkazuje Michal David. Je báječné, že se do O2 areny vrátí a pořádně to tu rozjede s hity, jako jsou Céčka, Non- stop, Pár přátel nebo Decibely lásky.

„V O2 areně jsme hráli, když nám bylo 20 let. Když si tam stoupneš, tak zkoprníš a emoce s tebou cvičí. Těch 20 tisíc lidí, to je nářez,“ vzpomíná Roman Procházka z kapely Divokej Bill, která bude na Českém mejdanu s Impulsem mít premiéru a slibuje, že zahraje všechny své hity jako Plakala, Rozárka, Znamení, Malování nebo Všema deseti. Zároveň ale Billové chystají i nové písničky, které v areně naživo představí.

Nejdelší cestu do Prahy budou mít slovenští No Name. Kapela tří bratří Timkových a jejich přátel přijede až z Košic. Na český hudební trh pronikli v roce 2000 albem Počkám si na zázrak, které sebou přineslo dva zlaté hity Žily a Ty a tvoja sestra. No Name jsou nejpopulárnější slovenskou kapelou v Čechách. Svědčí o tom i jedenáct vítězství v kategorii Nejoblíbenější zahraniční kapela v anketě Český slavík. Charismatický zpěvák Igor Timko je navíc jedním z Milionových moderátorů Rádia Impuls.

„No konečně se bude zase hrát. Narozeniny mám sice až 23. října, ale na mejdanu je oslavím už 15. října,“ odpověděl s radostí Václav Neckář, když se ho Impulsovi zeptali, jestli by nepřišel zahrát na Český mejdan s Impulsem. Na jeho kontě je přes pět stovek natočených písní a desítky z nich patří ke zlaté české klasice. Kdo by neznal Stín katedrál, Kdo vchází do tvých snů má lásko nebo Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě? Určitě je bude zpívat celá arena.

„Je to vždycky skvělá akce a chtěl bych tam letos být,“ pochválil Peter Nagy mejdanovou atmosféru ve vysílání u Impulsových. Svou skvělou muzikantskou formu potvrdil spolu s legendární partou Indigo i na oceňovaném novém albu Petrolej, které získalo Andělskou nominaci. Sestava pro letošní Český mejdan s Impulsem je téměř kompletní a slibuje, že v podzimní O2 areně nebude o záplavu českých a slovenských hitů rozhodně nouze.

O nejlepší místa bývá největší zájem, proto radíme: „Kupte si lístek dřív než ostatní“. To vzkazují producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport. V prodeji jsou opět i speciální lístky VIP Platinum na sezení přímo u pódia. Vstupenky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí 490 Kč – 2.590 Kč.

Více informací najdete na www.impuls.cz a facebookovém profilu https://www.facebook.com/raaaadio

Top