Pražský koncert HELLOWEEN, HAMMERFALL se o dva měsíce posouvá

UNITED FORCES TOUR 2022 - PRAHA, O2 arena, 30. 6. 2022

Dlouho se spekulovalo a vymýšlelo, jak zachránit obří evropské turné HELLOWEEN a HAMMERFALL – UNITED FORCES Tour 2022 až se to nakonec rozseklo a pro Českou republiku to dopadlo skvěle.

HELLOWEEN se svými přáteli HAMMERFALL nakonec dorazí do pražské O2 areny jen o 2 měsíce později, než bylo plánováno, ve čtvrtek 30.6.2022.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín koncertu (15.10.2020) nebo náhradní termíny (5.5.2021 a 23.4.2022) zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není potřeba je vyměňovat.

Toto unikátní metalové spojenectví UNITED FORCES TOUR 2022 nebude jen skvělým zážitkem z HELLOWEEN, ale fanoušci si navíc užijí také přesně a láskou ukuté švédské metalové kladivo HAMMERFALL. Obě kapely představí zbrusu nová alba. HELLOWEEN vydali své nové fantastické album „Helloween“ se sjednocením svých tří zpěváků Kiske, Derise & Hansena, což je senzační vzpomínka na všechny epochy historie kapely. Album už nyní kraluje evropským prodejním žebříčkům, v Německu a ve Španělsku jsou jasnou jedničkou na trhu, ve Finsku a Švýcarsku dvojkou, třetí jsou ve Švédsku a Rakousku, bramborovou medaili drží ve Skotsku a u nás a v Portugalsku se vyšplhali na 5. pozici! HAMMERFALL vydávají své nové album „Hammer Of Dawn“ už příští týden, 25.2. a hodlají vám ho naservírovat silou svého železného kladiva!

Dvojnásobná dávka metalové síly a energie, to je UNITED FORCES Tour 2022 legendárních HELLOWEEN a HAMMERFALL a vy si jí můžete nabrat kolik budete chtít, 30. června 2022 v O2 areně v Praze!

Vstupenky jsou stále k dostání v síti Ticketportal.

Top