Koncert Hanse Zimmera odložen na duben

Vzhledem k velkému množství různých nařízení a bezpečnostních opatření po celé Evropě se nadcházející data halového turné Hans Zimmer Live přesouvají na březen a duben 2022.

Pro všechny členy organizačního týmu Hans Zimmer Live, kapelu a samotného Hanse Zimmera není v současné době možné kvůli rozdílným zdravotním a bezpečnostním nařízením ve všech zemích a městech po celém světě vymyslet logisticky rozumné řešení pro plánované evropské koncertní turné, které mělo začít v únoru 2021. Na základě toho se Hans Zimmer a jeho tým rozhodli znovu přeložit termíny turné.

Pražský koncert v O2 areně se přesouvá na 20.dubna 2022. Všechny vstupenky na původní termíny 13.2.2021 a 13.2.2022 zůstávají v platnosti na nový termín 20.4.2022 a není potřeba je vyměňovat. Veškeré informace o vstupenkách i VIP balíčcích je možné vyhledat na stránkách oficiální prodejní sítě Ticketportal.

"V RCI Global a Semmel Concerts jsme si plně vědomi toho, že nadcházející Hans Zimmer Live - European Tour 2022 je ohromná logistická výzva, které chceme čelit velmi zodpovědně. Děkujeme všem našim trpělivým fanouškům za pochopení a za to, že s námi setrvávají i za současných komplikovaných okolností. Naším plánem je realizovat turné ve všech plánovaných zemích a městech. Všechny naše fanoušky budeme podrobně informovat na www.hanszimmerlive.com", vysvětlil Dieter Semmelmann, ředitel pořadatelské agentury Semmel Concerts.

Top