HC Sparta - Zápasy proti Liberci(28.11.), Zlínu(3.12.) a Olomouci(12.12.)

Vzhledem k vládou ČR přijatým bezpečnostním a zdravotním opatřením, především omezení kapacity akce na max.1000 diváků, musel HC Sparta Praha přistoupit k zneplatnění většiny již zakoupených vstupenek a k vracení vstupného za ně. Týká se to zápasů proti Liberci(28.11.), Zlínu(3.12.) a Olomouci(12.12.).

Vracení vstupného probíhá jedním ze 3 způsobů (podle způsobu zakoupení):

1) nákup on-line - částka za vstupenky bude automaticky připsána zpět návratovou transakcí. Vzhledem k mimořádné situaci může připsání trvat i více než 30 dnů. O navrácení peněz není potřeba nikde žádat. O tom, že byly Vše vstupenky zneplatněny, jste byli informováni mailem 28.11. kolem 15:30 - zkontrolujte si případně i nevyžádanou poštu(Spam).

2) nákup na prodejním místě - vstupné vrací totéž prodejní místo, na němž jste vstupenky zakoupili. Vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla úhrada vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

3) nákup vstupenek na fakturu: fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

Top