LPF proběhne 4. září 2021


11. května 2021
Přinášíme dobré zprávy, festival bude! Vše kolem této žhavé novinky najdete v tomto článku.

……..

Milí fanoušci Lážo Plážo Festu,
když jsem vám sem psal minulý rok, vyslovil jsem přání, že si vše vynahradíme v roce 2021. Mám obrovskou radost, že některá přání se plní. Možná už jste zaznamenali, že v pondělí na jednání Vlády ČR prošel materiál, který nastavuje pravidla pro konání kulturních akcí. Což znamená jediné – už nechceme na nic čekat a oznamujeme, že se letos potkáme na Štěrkáči v sobotu 4. září, kdy rekreační oblast Štěrkoviště v Otrokovicích ožije už druhým ročníkem festivalu Lážo Plážo Fest.
Původně oznámený termín už bohužel nestihneme, ale nebojte, vaše zakoupené vstupenky stále platí. Těšit se můžete na Rybičky 48, Bena Cristovao, Vypsanou fixu, Kapitána Demo, Johna Wolfhooker, a v rukávu máme ještě nějaké překvapení. Plus spousta pití, jídla, zábavy a samozřejmě plameňáků.
Ač věříme, že první sobota v září je pro náš fesťák ideální termín, nechceme nic podcenit. Plánujeme omezit kapacitu areálu tak, abychom ho nemuseli dělit na sektory a vás návštěvníky nějak omezovat. I proto se vyplatí pořídit si vstupenky co nejdříve, protože počet těch k dispozici se bude rychle snižovat. Jde nám v první řadě o bezpečnost všech na místě a tomu bude vše přizpůsobeno. Odpovědi na vše podstatné se dozvíte pod tímto odkazem.
Chci moc poděkovat všem, kteří nám od minulého ročníku drželi palce. Věřte, že to nebylo nic jednoduchého, ale přežili jsme a to je zásadní. Naším cílem je zachovat v Otrokovicích živou kulturu, což by se nedalo bez výborné podpory vedení města v čele se starostkou paní Hanou Večerkovou.
Držte nám palce, ať vše vyjde, jak má. Abychom se v sobotu 4. září 2021 mohli potkat v Otrokovicích na Štěrkovišti a pořádně si vynahradit minulý rok, kdy Lážo Plážo Fest nemohl proběhnout.
Honza & tým LPF
Top