ZRUŠENO: Concentus Moraviae 2020 - M. Kožená & La Cetra Barockorchester Basel 29.10.2020 19:00 Besední dům, Brno

ZRUŠENO:
Z důvodu opatření a omezení kvůli světové pandemii covid-19 je slavnostní závěrečný koncert festivalu Concentus Moraviae 2020 M. KOŽENÁ & LA CETRA BAROCKORCHESTER BASEL v plánovaném termínu 29. 10. 2020 od 19:00 hodin a v místě Besední dům, Komenského náměstí 534/8, Brno zrušený.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na koncert totožného programu paní Kožené se souborem La Cetra, který pořadatelé domluvili na 26. 9. 2021 od 19:00 hodin opět v Besedním domě v Brně. Komu tato alternativa nevyhovuje, může vstupenky na zrušený koncert vracet v místě zakoupení do 26. 9. 2021.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Naskenované vstupenky je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Naskenované vstupenky je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Concentus Moraviae a Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top