THE WEEKND PŘEKLÁDÁ SVŮJ PRAŽSKÝ KONCERT NA NOVÝ TERMÍN 5.11.2022


V případě, že se akce ruší, je pořádající agentura LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. v souladu se zákonem č. 247/2020 Sb., o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí, povinna zákazníkovi nabídnout poukaz v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci. Tento poukaz bude vydán ticketingovým operátorem Ticketportal. Zákazník poté může uplatnit poukaz při dalším nákupu z nabídky pořadatelem nabízených akcí, jejichž výčet je k nalezení na www.ticketportal.cz.

VYDÁNÍ POUKAZU:
Žádost o vydání poukazu za vstupenku zakoupenou přes Ticketportal lze podat následovně:
a/ u vstupenek zakoupených online po přihlášení do detailu nákupu pod zákaznickým účtem
b/ u vstupenek zakoupených na prodejním místě pouze na stejném místě, kde byla vstupenka zakoupena nebo zákazník může sám proměnit vstupenku na e-Poukaz na internetových stránkách Ticketportal.
Návod na podání žádosti (výměna vstupenky za poukaz) dle a/ i b/ je zde. Žádost o vydání poukazu, resp. výměna vstupenky za poukaz musí být uplatněna nejpozději do 31. prosince 2021. Další informace naleznete na tomto odkazu.

Poukaz bude vydán v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci a lze jej využít do 31. října 2022 na nákup vstupenek na některou z akcí pořádaných společností LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. Seznam těchto akcí naleznete po zadání kódu poukazu na tétostránce.

V případě, že zákazník o poukaz nepožádá, jeho původní vstupenka na zrušenou akci zůstává v platnosti a je možné ji využít na stejnou akci v novém termínu. Uplatněním vstupenky na nový termín zrušené akce nebo uplatněním poukazu na náhradní akci zaniká právo zákazníka na vrácení vstupného za zrušenou akci.

KDO MŮŽE POŽÁDAT O OKAMŽITÉ VRÁCENÍ VSTUPNÉHO:
V případě, že ke dni tohoto oznámení žadatel patří do skupiny osob se zdravotním postižením, je evidován úřadem práce jako uchazeč o zaměstnání, je osoba těhotná nebo čerpající mateřskou nebo rodičovskou dovolenou, osoba starší 65 let nebo osamělý rodič pečující o nezaopatřené dítě („chráněné osoby“), má dle zákona č. 247/2020 Sb., právo požádat o vrácení vstupného dle výše uvedeného postupu a vstupné mu bude vráceno do 14 dnů od doručení jeho žádosti a prokázání, že patří mezi chráněné osoby.

DALŠÍ POSTUP:
V případě, že do 31. prosince 2021 zákazník nepožádá o vystavení poukazu, nebo pokud již vystavený poukaz do 31. října 2022 nevyužije nebo využije-li pouze jeho část, bude mu vstupné nebo jeho nevyužitá část vrácena až po 31. říjnu 2022, a to na jeho žádost do 14 dnů způsobem, jakým vstupenku zakoupil.

Top