Návod jak proměnit vstupenku na poukaz
a jak jej použít k nákupu nové vstupenky

Každý zákazník Ticketportalu si může platnou vstupenku proměnit na poukaz sám. Jednak to může udělat na prodejním místě, kde vstupenku zakoupil, ale především to může udělat přímo na stránkách Ticketportal.cz, aniž by musel někam chodit.

A / Návod pro zákazníky, kteří již mají na Ticketportal.cz vytvořený svůj účet
Na stránce www.ticketportal.cz vpravo nahoře klikněte na odkaz „Přihlášení“ a zadejte své přihlašovací údaje.
Vpravo nahoře klikněte na odkaz „Můj účet“. Rozbalí se nabídka. Z ní vyberte položku „Moje objednávky“.  Pozor, emailová adresa, kterou vidíte v nabídce, musí být ta, na kterou Vám přišly zakoupené vstupenky. 

V seznamu Vašich objednávek uvidíte zakoupené vstupenky s výrazným modrým tlačítkem „Vyměnit za poukaz“. Klikněte na něj.

 Vyberte požadovanou vstupenku/vstupenky a klikněte na tlačítko „Potvrdit”.

Poukaz vám dorazí do emailu, který jste zadali při založení svého účtu na Ticketportal.cz. Má stejnou hodnotu jako Vaše vstupenky. Poukazem můžete platit při nákupu na Ticketportal.cz do 31. 10. 2022, pokud není na poukazu uvedeno jinak.

B / Návod pro zákazníky, kteří dosud nemají na Ticketportal.cz vytvořený svůj účet
Připravte si své platné vstupenky, budete je potřebovat mít před sebou.
Jděte na www.ticketportal.cz a vytvořte si tam účet, pokud ho ještě nemáte. Bez vlastního účtu nelze provést výměnu.
Vytvoření účtu je snadné, rychlé a zdarma. Nejprve klikněte vpravo nahoře na slovo „Přihlásit“. Vyskočí okno pro přihlášení.  Vyberte si v něm vlevo nahoře položku „Registrace“, vyplňte svou emailovou adresu a dvakrát (pro kontrolu) zadejte heslo. Zaškrtnutím vyjádřete souhlas s podmínkami registrace a klikněte na modré tlačítko „Registrovat”.

Jděte do svého emailu. Najdete tam zprávu o registraci. V ní je odkaz, jeho prokliknutím potvrdíte platnost svého emailu i celé registrace. Bez tohoto kroku není registrace dokončena a nelze pokračovat dál!
Nyní tedy máte účet a můžete vyměnit platné vstupenky na poukaz. Na stránce www.ticketportal.cz nahoře klikněte na odkaz „Přihlášení“ a zadejte své přihlašovací údaje.
Vpravo nahoře klikněte na odkaz „Můj účet“. Rozbalí se nabídka. Z ní vyberte položku „Moje objednávky“.

V rámci karty „Moje objednávky“ najdete vpravo nahoře odkaz „Výměna vstupenky za poukaz“.

 

 Vezměte do ruky vstupenku a podle obrázku níže opište do políček „Číslo vstupenky” a „Ověřovací kód”, následně klikněte na tlačítko „Potvrdit”.

Pokud jste vstupenku zakoupili přímo na pokladnách O2 arenydo 9.9.2021 13:15, musíte si o ověřovací kód (na vstupence se nenachází) požádat přes help@ticketportal.cz. Vstupenka pořízená přímo na pokladnách O2 arenypo 9.9.2021 13:15, ověřovací kód obsahuje a nachází se v levé horní části (4 znaky).

Poukaz vám dorazí do emailu, který jste zadali při založení svého účtu na www.ticketportal.cz. Má stejnou hodnotu jako Vaše vstupenka. Poukazem můžete platit při nákupu na www.ticketportal.cz do 31. 10. 2022, není-li na poukazu uvedeno jinak.
Ověřte, že Vám poukaz dorazil do emailu. Původní vstupenku nyní můžete vyhodit, již není platná a nelze ji nikde uplatnit. Postup můžete opakovat při proměně další vstupenky na poukaz, máte-li vstupenek na výměnu více.

 

 Detail příchozího e-mailu:



Jak použít Poukaz COVID-19 na ticketportal.cz

Návod jak použít POUKAZ COVID-19 při nákupu nové vstupenky
Pokud jste si v Seznamu akcí ověřili, že na Váš nový nákup lze použít Váš Poukaz COVID-19, vyberte vstupenky a přejděte do nákupního košíku. Jestliže je pro Váš nákup služba COVID-19 zprovozněna, najdete zde logo POUKAZ COVID-19.
Klikněte na tlačítko „Přidat”, v následujícím kroku klikněte na nabídku POUKAZ COVID-19 a vložte kód poukazu.
Poukaz ověříte tlačítkem „Ověřit” a pokud je vše správně, platba za Váš nákup se sníží o hodnotu Poukazu.
V případě, že má Váš Poukaz vyšší hodnotu než Váš nový nákup, bude Vám na Váš email automaticky doručen nový Poukaz v hodnotě rozdílové částky.

 

 

Top