Nick Cave & The Bad Seeds ruší evropské turné včetně pražského koncertu

Všem fanouškům, mezi které se samozřejmě taky počítáme, s lítostí oznamujeme, že se Nick Cave & The Bad Seeds rozhodli zrušit evropské turné. Neodehraje se tak ani pražský koncert, který byl naplánován na 17. května 2021 do O2 areny.

Příčinou je stále nejistá situace spojená s covid-19. „Kvůli komplexnosti a rozsahu turné jsme se museli uchýlit k tomuto rozhodnutí, protože navzdory tvrdé práci všech, kteří se na tom podíleli, nebylo možné zaručit, že se koncerty budou moci odehrát,“ vzkazuje Nick Cave.

Spolu s kapelou zároveň upozorňuje, že se nevzdávají koncertních plánů pro roky 2021 a 2022 a prosí všechny držitele vstupenek, kteří by byli rádi těmi prvními, kdo se dozví o čerstvých plánech, aby se zaregistrovali na tomto odkaze.

Pokud jste vstupenku zakoupili s platbou po internetu (HOMEticket nebo cardpay s následným vyzvednutím vstupenek na prodejním místě), o navrácení platby není potřeba žádat. Částka za vstupenky automaticky odejde v tomto týdnu návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pokud byly vstupenky zaplaceny na prodejním místě, je potřeba na stejném prodejním místě vstupenky vrátit. Pokud je takové prodejní místo zrušené, vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky potřeba fyzicky doručit. Případné dotazy je možné zasílat na help@ticketportal.cz.

Top