Mission

Mission
V českém překladu znamená Mission poslání a tato show je svým způsobem posláním pro každého z nás. Situace a děje v ní nabádají diváka k uvědomění si a zamyšlení se nad některými životními principy a ožehavými tématy dnešního světa. Je nabitá skvělými choreografiemi, které vzbuzují opravdové emoce: strach, manipulace, život na ulici, láska v mnoha podobách, chtíč, smrt, ničení Země a mnoho dalších.
Taneční show ze které Vás zamrazí.
Michael Jackson - Legenda, král popu. Zná ho každý. Tak není divu, že byla show stvořena z jeho hitů. Jeho písničky jsou nabité emocemi a jsou také posláním pro každého, ve všech věkových kategoriích. Michael Jackson měl poslání otevírat srdce lidem prostřednictvím písní, show Mission má stejný cíl v taneční, herecké i vizuální podobě.
Režisér a choreograf v jedné osobě Michal Šaray, měl již v začátku za cíl vytvořit něco nového a hlavně jiného. Ať už jde o příběh, celkové zpracování, výběr účinkujících, hudební podklad, efekty, tak i  prostor, kde bude běžnému diváku umožněno show pravidelně vídat.
Prostor kostela byla jasnou volbou. V show je použito hodně duchovních “kódů”. Divák je během show ve víru mnoha pocitů / emocí / ať už pozitivních, tak i negativních, což podněcuje i naprosto uchvacující akustika prostor kostela svatého Šimona a Judy v centru Prahy. Kostel se nachází hned vedle hotelu InterContinental, kde byl Michael Jackson ubytován, když navštívil Prahu. V show uvidíte celkem 40 tanečníků, podílejí se na ní tři choreografové. Těšit se můžete na světelné efekty, laser, zajímavé kostýmy. Divák uvidí choreografie ve stylu street dance, latino, contemporary, jazz, pole dance, body percussion a stepu.
Příběh
Taneční show MISSION vypráví příběh o mladém člověku, který zemřel a ocitá se v prostoru, kde k němu promlouvá Bůh.
Dává mu na výběr, jak může žít svůj další život, protože jeho životní váhy zůstaly vyvážené na pozici středu. Může si vybrat mezi planetou Ze-mě nebo planetou Ego. Bůh mu nabízí tyto dvě varianty, ale zatají poměrně důležitou skutečnost.
Celý příběh z nejslavnějších hitů legendy krále popu Michaela Jacksona.
 www.missiondanceshow.com

 

Top