Americký idol Maluma se 27. února 2020 vrátí do Prahy, jako předskokan vystoupí Mikolas Josef

Pražská O2 arena se 27. února otřese v základech. Idol Maluma, jedna z největších hudebních hvězd pocházející z latinské Ameriky, vystoupí v rámci WORLD TOUR 11:11 na naší největší scéně. Fanoušci jsou nadšení. Hostem koncertu bude Mikolas Josef, který byl opravdu potěšen, když dostal nabídku, aby byl na pražské zastávce předskokanem právě Malumy.

"Maluma z Kolumbie je jedním z mých nejoblíbenějších latino umělců současnosti a mám velikou radost, že mám možnost s ním sdílet pódium v O2 areně", říká talentovaný český zpěvák, který v loňském roce vyprodal Fórum Karlín opravdu až po strop. Mikolas připraví pro diváky svoje pecky jako je Lie to me, Me Gusta, Free, Abu Dhabi a letní nejhranější a nejposlouchanější song v české republice Acapella a samozřejmě i Colorado, které dobývá žebříčky rádií v Polsku a v Čechách.

Věděli jste, že výsledky prodejů jeho předchozích turné zajistily Malumovi pozici latino umělce s největším počtem prodaných vstupenek na koncerty? Vyprodal arény jako je Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) a dvakrát The Forums v Los Angeles. Maluma je nejmladším umělcem, který kdy získal první i druhou pozici na žebříčku Billboard's Latin Airplay chart. A pokud vás zajímá, jak vzniklo jeho umělecké jméno, tak vám to rádi prozradíme. Hudební idol Juan Luis Londoño poskládal začáteční písmena jmen své matky, otce a sestry a Maluma byl na světě.

V roce 2018 získal latinskou GRAMMY a v roce 2019 se pustil do projektů s hvězdami, jako je Madonna a vydali společný hit „Medellín“ v rámci jejího alba „Madame X“. S Ricky Martinem vytvořil skvělý song „No Se Me Quita“.

Maluma je v současné době jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích. Počty jeho fanoušků na Facebooku a Instagramu dosahují desítek milionů a na oficiálním YouTube/VEVO kanálu se shlédnutí počítají v miliardách. Počet zaregistrovaných uživatelů, mu zajistilo cenu YouTube Diamond Play Button Award.

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal. Koncert začíná ve 20:00, vstup do O2 areny bude možný 90 minut před koncertem.

Hit s Ricky Martinem

Youtube kanál

Více informací získáte na www.maluma.cz

Top