DISNEY ON ICE uvádí LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ!

Největší rodinná lední show poprvé přiváží historicky nejúspěšnější animovanou pohádku Ledové království do Prahy!

Vstupte do fantastického světa Disney On Ice – Ledové království, který předčí všechny vaše představy! Dojemný, Oscarem oceněný příběh, jenž si podmanil nejen dětské publikum po celém světě, nyní konečně budete moci zažít také v Praze. Disney On Ice tak zavítá poprvé do pražské O2 areny, a to hned se svojí mimořádnou originální show Ledové království, při které zažijete tento pohádkový příběh jako nikdy předtím.

Kouzlo oslňujících bruslařských výkonů, speciálních efektů a nezapomenutelné hudby vás přenese do království Arendelle. S odvážnou Annou se vydáte na dobrodružnou výpravu za její sestrou Elsou, kterou uvěznily ledové síly v království věčné zimy. S veselým sněhulákem Olafem, nebojácným horalem Kristoffem a jeho věrným sobím pomocníkem Svenem budete pomáhat Anně, aby přivedla zpět do svého království léto. Projdete okouzlující krajinou, potkáte záhadné trolly a můžete si zazpívat oscarový hit Let It Go (Najednou). Nakonec zjistíte, že nejsilnějším kouzlem je pravá láska.

V produkci Feld Entertainment Disney On Ice – Ledové království zavítá do pražské O2 areny ve dnech 14. a 15. prosince 2019.

Programem provázejí Myšák Mickey a Myška Minnie. Jako hosté vystoupí i další známí hrdinové Disney, jako třeba Lví král, dále Příběh hraček a Hledá se Dory od studia Disney·Pixar nebo okouzlující Disney princezny. Disney On Ice – Ledové království je dokonalá show, na kterou jen tak nezapomenete!

Vstupenky v cenových kategoriích 750, 950, 990, 1390 a 1590 Kč jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal od 28.2.2019 od 9:00.

Termíny představení:
14.12.2019 od 10:00 a 14:00
15.12.2019 od 10:00 a 14:00

Lední revue vám přináší agentura Pragokoncert.
Více info na www.pragokoncert.com a www.disneyonice.cz.

Top