UFC® OZNAMUJE: 23. ÚNORA SE USKUTEČNÍ PREMIÉROVÁ AKCE V PRAZE

Londýn – Organizace UFC® dnes potvrdila, že v sobotu 23. února zorganizuje v O2 areně v Praze svou premiérovou akci v České republice. V rámci expanze organizace do celého světa a ve snaze představit sport MMA novému publiku půjde o vůbec první akci UFC v Evropě v roce 2019.

Fanoušci se můžou registrovat na http://www.ufc.com/praha, aby si včas zajistili vstupenky na vzrušující večer plný akce. Prodej vstupenek pro veřejnost začne prostřednictvím společnosti Ticketportal v pátek 7. prosince.

Popularita UFC v České republice minulých letech mimořádně vzrostla. Česká republika je domovem jedné z největších ženských hvězd UFC Lucie Pudilové, která nedávno prohrála těsně na body s Irene Aldanovou. Epická bitva mezi těmito dvěma bojovnicemi byla oceněna bonusem za Bitvu večera na UFC 228: WOODLEY vs. TILL.

Senior viceprezident UFC David Shaw uvedl: „Během pokračující expanze UFC po Evropě jsme Českou republiku dlouho sledovali. Jsme nesmírně rádi, že našim nadšeným českým fanouškům konečně přivezeme první akci. Těšíme se, že v této zemi posílíme značku UFC a pomůžeme k dalšímu růstu MMA. Bude to skvělý večer!“

Vstupenky na UFC FIGHT NIGHT® PRAGUE půjdou do veřejného prodeje v pátek 7. prosince v 10:00 hod místního času přesTicketportal (www.ticketportal.cz) a jejich ceny začínají na 990 Kč. Členové Fight Clubu budou mít možnost pořídit si vstupenky už ve středu 5. prosince od 10:00 hod. Předem registrovaní fanoušci získají přístup k nákupu ve čtvrtek 6. prosince v 10:00 hod.

Pro nejnovější informace doporučujeme sledovat profil organizace UFC® na sociální síti Twitter @UFCEurope.

 

O společnosti UFC®

UFC® je špičková globální sportovní značka a největší poskytovatel Pay-Per-View na světě. V roce 2018 slaví své 25. výročí existence. UFC se může pochlubit více než 284 miliony fanoušků po celém světě. Od svého založení v roce 1993 zorganizovala více než 440 akcí ve 22 zemích světa. Sportovní, zábavní a módní značka Endeavour (dříve WME | IMG) společně se strategickými partnery Silver Lake Partners a KKR ji získala v roce 2016, UFC má centrálu v Las Vegas a disponuje sítí zaměstnanců po celém světě. UFC organizuje každoročně více než 40 akcí, které pravidelně vyprodávají nejprestižnější arény po celém světě. Televizní vysílání zasahuje do více než 160 zemí a sledovanost je 1,1 miliardy televizních domácností po celém světě ve 40 různých jazycích. Služba UFC FIGHT PASS® jako digitální předplacená služba nabízí exkluzivní živé vysílání, tisíce soubojů dle výběru a originální obsah fanouškům po celém světě. Pro více informací navštivte UFC.com a sledujte profily UFC na Facebooku/UFC, Twitteru, Snapchatu a Instagramu: @UFC.

Top