Podzimní FABIA YOU FEST již potřetí

Podzimní FABIA YOU FEST již potřetí přivítá fanoušky skvělé hudby, youtuberingu i gamingu

Prima COOL a televize ÓČKO připravují již třetí ročník vymazleného festivalu pro všechny fanoušky skvělé hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu, fashion i fresh foodu. Letošní třetí ročník se bude konat hned na dvou místech. V sobotu 29. září propukne FABIA YOU FEST na Výstavišti v Českých Budějovicích a 3. listopadu potom přivítá pražské fanoušky v Průmyslovém paláci. V prvním termínu se mohou návštěvníci Výstaviště v Českých Budějovicích těšit třeba na hudební vystoupení kapel Jelen, Like-It, Marka Ztraceného nebo Martina Haricha. Chybět nebude ani ATMO Music, Sima, Lipo, Vojta D. a spousta dalších. Titulárním partnerem letošního festivalu je ŠKODA FABIA.

FABIA YOU FEST v Českých Budějovicích přinese tradičně nadupanou Gaming zónu, kde si budou moci návštěvníci zapařit také nejnovější hry. Připravena bude virtuální realita s novou herní peckou roku Beat Saber, na Xboxu bude k dispozici třeba zase FIFA. Nejnovější závodní simulátory si budou moci návštěvníci vyzkoušet na stanovišti s herním playseatem a zkrátka nepřijdou ani fanoušci populární digitální karetní hry Scratch Wars! Chybět nebudou ani oblíbení streameři, jako je Pavel „Mozilla“ Klaban, jeden z nejslavnějších postav domácí League of Legends scény, bývalý mistr světa ve hře HearthStone Petr „CzechCloud“ Žalud a jeden z nejlepších hráčů PUBG v CZ/SK Martin „spajKK“ Beneš. Na akci se představí také česká fotbalová reprezentantka a youtuberka Bára Votíková nebo známý youtuber Luboš Je Celkem Fajn.

Na třetím ročníku lifestylové akce se bude bavit celá rodina. Dámy jistě ocení Beauty zónu s celou řadou odpočinkových aktivit, včetně zkrášlovacích procedur a workshopů. Ani pánové nepřijdou zkrátka, pro ty bude připravena Men zóna. Chybět ale nebude ani pestrý program pro ty nejmenší. V průběhu celého dne si pak budou moci návštěvníci vychutnat hned několik skvělých hudebních vystoupení a autogramiád oblíbených interpretů. A co by to bylo za festival bez dobrého jídla? Food zóna nabídne nejrůznější pokrmy i nápoje. Na své si tak přijdou nejen milovníci masa, ale i vegetariáni. Těšit se mohou na cestu kolem světa se specialitami ze všech jeho koutů, ať už se jedná o americkou, českou, či vietnamskou kuchyni.

Akci připravuje primácká agentura Solootions ve spolupráci s ÓČKO Promotion.

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal.

Top