Red Dragon Tournament

V rámciRed Dragon Tournamentbude opravdu bohatý doprovodný program pro návštěvníky všeho věku. Své expozice zde představí nejen softwarové a hardwarvé firmy, ale i dvě velké vysoké školy.
Vysoké školy mají připravené expozice zaměřené na techniku a výtvory svých studentů. K vidění bude na stáncích škol robotická ruka, Pneumobil, Robotická stavebnice, Interaktivní lavička nebo závodní formule studentů VUT, kteří s ní sbírají ocenění po celém světě.
Expozice nebudou nabízet jen představení jejich tvorby, ale i přehled nabízených studijních programů a školních aktivit.
Co se týče konkrétních bodů programu v rámci jednotlivých expozic, budou po celou dobu akce probíhat malé turnaje populárních titulů. Nemůže chybět aim turnaj v CS:GO, Hearthstone, 1v1 v LoL nebo Quake 3. Nejlepší hráči těchto turnajů se mohou za odměnu těšit na obrovské množství periferií, jenž jsou poskytnuty jako ceny do těchto turnajů.
Dále bude k dispozici virtuální realita, která je záživná snad pro všechny generace. Na ní si lidé mohou vyzkoušet populární Skyrim nebo Fallout 4. Tyto tituly jsou momentálně asi nejpopulárnější v rámci VR komunity a vývojáři si dali opravdu záležet na jejich adaptaci.
Všechny expozice jsou navíc vzájemně propojené a návštěvníci se po absolvování určitého počtu stanovišť mohou účastnit slosování o zajímavé ceny od sponzorů celé akce.

Bude se hrát o prize money ve výši přes 330 000,- Kč . Turnaj se koná ve hře GWENT, kde se sjede světová špička. Druhou hrou turnaje je Overwatch, kde k nám na granfinále přijede špička visegrádské čtyřky. Budete moci si vyzkoušet několik druhů nejmodernějších herních sestav. Dále budou připraveny herny předních výrobců gamingových počítačů i herny s konzolemi. Budete moci pilotovat drony, závodit na virtuálních automobilových simulátorech, vyzkoušet si herní novinky ve 4K a virtuální realitě. V soutěžích na vás čeká spousta cen z oblasti gamingu. Probíhat budou soutěže v cosplay a vzhledem a budete mít možnost zahrát si také proti hráčům úřadujícího finalisty Tipsport extraligy. Každý večer bude exhibiční utkání vysokých škol, které hrají své vlastní ligy.

Kategorie vstupného:
Standard– denní: 150,- Kč, třídenní permanentka:  400,- Kč  
Jde o vstupenky do sektorů B, D, F, H, bez garance sedadla. Vstupenka kategorie Standard umožňuje jejímu majiteli pobyt ve WERK ARENĚ od 12 do 22 h.
Premium–  denní: 300,- Kč, třídenní permanentka: 700,- Kč  
Zahrnuje garanci sedadla v atraktivních sektorech s lepší viditelností. Umožňuje vstup do haly už od 8 h. tzv. early access. V ceně je také ESD Náhodný Steam klíč v ceně 10 EUR.
Superior– denní: 500,- Kč, třídenní permanentka: 1 200,- Kč
Zahrnuje garanci sedadla v nejatraktivnějších sektorech s nejlepší viditelností. Umožňuje vstup do haly už od 8 h. tzv. early access. V ceně je také ESD Náhodný Steam klíč v ceně 15 EUR. Balíček reklamních předmětů tzv. gift bag 

POZOR: Permanentní vstupenky kategorie Premium a Superior obsahují v sobě tři ESD Náhodné Steam klíče.Steam klíče je nutné vyzvednout osobně přímo ve WERK ARENĚ.

Slevy:důchodci a děti do 150 cm mají slevu 50%, děti do 100 cm a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P zdarma. Slevy platí pro kategorii standard.

Top