Jubilejní turnaj OKTAGON 10 míří do O2 areny

Svátek bojových umění se blíží - jubilejní desátý turnaj největší česko-slovenské organizace OKTAGON MMA míří premiérově do pražské O2 areny. Turnaj bojových sportů se uskuteční 17. listopadu.

“OKTAGON 10 přinese do O2 areny zcela jistě zatím nejkvalitnější fight card, jaká byla na domácí scéně k vidění, a to včetně několika titulových duelů,” říká promotér akce Ondřej Novotný z OKTAGON MMA, největší česko-slovenské organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. “Diváci se mohou těšit na vyvrcholení třetí řady oblíbené reality show OKTAGON VÝZVA, kterou budou moci sledovat po celý podzim na televizních obrazovkách O2 TV Sport.”
V průběhu listopadového večera v O2 areně bude pro fanoušky připraven bohatý program, včetně světelné a audiovizuální show, na prvním místě však bude představení nejlepších česko-slovenských bojovníků. Fanoušci mimo jiné poznají prvního šampiona weltrové váhy, jelikož v listopadu právě v O2 areně vyvrcholí celoroční “pyramida”, v níž se představí všechna velká jména ve váze do 77 kg.

Chybět nebude Atilla Végh, šampión Bellatoru, což je druhá největší světová organizace MMA. “Pro tento zápas je ochoten přijmout výzvu Karlose Vémoly na společný zápas”, řekl Novotný.

Představí se také Miloš Petrášek, jeden z nejtalentovanějších českých bojovníků, jenž se netají ambicí startovat v elitní americké profesionální soutěži ve smíšených bojových uměních UFC, ale láká ho také titul šampiona Oktagonu, a to hned ve dvou vahách 84 a 93 kg.
Tahákem pro fanoušky bude jistě účast nejpopulárnějšího českého bojovníka a vítěze první řady reality show OKTAGON VÝZVA Gábora Borároše a diváci se můžou těšit také na výkon Davida Kozmy. “Kozma je jeden z nejmladších šampiónů České republiky, na kontě má devatenáct vítězství mezi profesionály a je velkým favoritem na zisk titulu,” dodal Novotný.

Vstupenky jsou v prodeji od 28. března v síti Ticketportal a na www.ticketportal.cz od 990,- Kč, k dispozici jsou také VIP balíčky.

Informace
Termín:
17. listopadu 2018, 18:00
Dějiště: O2 arena, Praha
Největší hvězdy:
Attila Végh, šampión Bellatoru,
Miloš Petrášek, jeden z nejtalentovanějších domácích bojovníků,
Gábor Borároš, vítěz první řady reality show OKTAGON VÝZVA,
David Kozma, jeden z nejmladších šampiónů České republiky

Top