TARJU TURUNEN doprovodí v Praze čeští INNOCENS!

Pražský koncert fenomenální finské vokalistky Tarji Turunen se již pomalu blíží a proto je načase odkrýt jméno kapely, která rozehřeje publikum ještě před vystoupením bývalé členky Nightwish.

Volba padla na tuzemskou formaci INNOCENS, která v žánru elektronické gotiky kraluje současné domácí scéně a zároveň vydává své debutové album s názvem „FREE /us/“. Tvorba INNOCENS se pohybuje na pomezí metalu, rocku, elektroniky nebo gotiky, takže rozhodně pastva pro uši všech fanoušků Tarji Turunen nebo Nightwish. Zajímavé bude také srovnání obou vokalistek – zatímco Tarja patří mezi nejuznávanější persony rockové hudby, charismatická zpěvačka INNOCENS, říkající si CATH, patří teprve mezi vycházejí hvězdy.
INNOCENS jsou bezesporu jednou z talentovanějších formací na české hudební scéně, o čemž svědčí i rostoucí zájem o kapelu ze zahraničí. Koncert po boku Tarji Turunen bude proto dalším z odrazových můstků této mladé skupiny. Více informací z tábora INNOCENS naleznete na jejich webu www.innocens.net.

Koncert Tarji Turunen a Innocens se uskuteční v úterý 21. října v pražské Malé sportovní hale (Incheba Arena). Vstupenky jsou stále k dispozici - zakoupíte je přímo ZDE! Více info na www.obscure.cz.


 

Top