WWE LIVE

WWE LIVE
13. 5. 2018 PRAHA, O2 ARENA
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL V PRODEJI OD 29. 11. 2017 9:00 HODIN
CENY VSTUPENEK: 990 – 1790 Kč

NÁVŠTĚVNÍKŮM SHOW SE PŘEDSTAVÍ NEJVĚTŠÍ HVĚZDY WWE V RÁMCI ENERGICKÉ PODÍVANÉ PLNÉ ZVRATŮ A DRAMATICKÝCH OKAMŽIKŮ, A TO V ATMOSFÉŘE ROCKOVÉHO KONCERTU. ZKRÁTKA ZÁBAVA PRO CELOU RODINU.

13. KVĚTNA 2018 SE V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ PŘEDSTAVÍ AJ STYLES, KEVIN OWENS, SHINSUKE NAKAMURA, THE NEW DAY, CHARLOTTE, NAOMI, JINDER MAHAL A MNOHO DALŠÍCH.

AJ STYLES
Absolutně nikdo nemůže zpochybnit Stylesovy schopnosti. Je známý po celém světě svou energií v ringu, vzrušujícími manévry ve vzduchu a absolutní sebejistotou. Všude, kde vystoupil, sklízel úspěchy, které mu psaly neuvěřitelně působivý životopis zakončený nejprestižnějším titulem sportovní zábavy z Mistrovství WWE.

KEVIN OWENS
Během své čtrnáctileté kariéry Owens zkřížil své cesty s muži, kteří se stali šampióny WWE, včetně takových jmen jako jsou Daniel Bryan, Seth Rollins, Adrian Neville a Sami Zayn. Po dosažení celosvětového úspěchu a uznání se Owens v roce 2014 připojil k ostatním konkurentům, kdy debutoval na NXT TakeOver: R Evolution a o několik měsíců později se zúčastnil mistrovství NXT, kde porazil Zayna, svého nejstaršího přítele.

SHINSUKE NAKAMURA
Veterán čtvercového kruhu Nakamura je od roku 2002 špičkovou hvězdou New Japan Pro Wrestling. V ringu uplatňuje tvrdý styl, v němž jsou zahrnuty prudké údery a smrtící stisky. Korunním klenotem jeho arzenálu je zničující kop kolenem, kterým již uspal řadu soupeřů.

CHARLOTTE FLAIR
Je sice dcerou šestnáctinásobného mistra světa Rica Flaira, ale Charlotte Flair si razí cestu svou vlastní velikosti. Charlotte pomohla ve WWE nastartovat skutečnou ženskou evoluci, když jako první z nově příchozích vyhrála titul Divas a stala se první sportovkyní, která vyhrála Raw Women’s Championship, titul, který pak získala ještě čtyřikrát.

NAOMI
Začínala jako tanečnice pro tým NBA Orlando Magic a hiphopové hvězdy, jako je např. Flo Rida. Navzdory všem úspěchům v taneční branži nedokázaly taneční kroky uspokojit jejího soutěživého ducha, a tak se ocitla jako soutěžící na WWE NXT. Navzdory tomu, že byla v posledním týdnu sezóny vyřazena, se Naomi brzy pustila na oběžnou dráhu kolem Planety Funk jako polovina The Funkadactyls.

JINDER MAHAL
Jinder Mahal je ztělesněním amerického snu. Indická hvězda se v rámci své cesty na vrchol na mistrovství WWE potýkala s řadou problémů a utrpení, které by jen málokdo vydržel. Po krátké pauze se v roce 2016 Jinder Mahal vrací do ringu – s neustále se vyvíjejícím stylem a také s pozoruhodnou fyzickou transformací.

Top