Třetí porce zahraničních jmen line-upu festivalu LET IT ROLL

Třetí porce zahraničních jmen line-upu festivalu LET IT ROLL open air festival
Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic
25. a 26. července 2008 od 18:00
potvrzení zahraniční hosté:
Hlavní stage: Future Prophecies (NO) – live, DJs Scratch Perverts (UK), Freestylers (UK), Adam F (UK), Phantasy (UK) Baron (UK), Futurebound (UK), TC (UK)
Take Control Radio 1 stage: DJs Vicious Circle (UK), Raiden (UK) Phace (DE), Axiom (CH)
Different Beat stage: DJs Ixindamix (FR), 4Kuba (BY)
Let it Roll open air festival představí rovný tucet zahraničních hvězd na dvou hlavních stagích. Line-up rozšiřují DJ Matt Cantor z breakbeatového projektu Freestylers a legendární Phantasy; Take Control stage rozjede Raiden. Zároveň přinášíme informace o třetím pódiu a jeho headlinerech.
Headlineři hlavní stage:
Freestylers (UK) /DJ set/ www.myspace.com/freestylersmusic 
Na koncerty Freestylers mají milovníci kvalitní klubové muziky jen ty nejlepší vzpomínky a alba We Rock Hard nebo Adventures In Freestyle pro svou nadčasovost dodnes nezestárly ani o den. Dvoučlenný projekt má úzké vazby i na drum & bass díky spoluprácím s Pendulum a remixům od Roni Size, John B a nebo Noisia. DJ Matt Cantor z Freestylers předvede ten nejnašláplejší nu skool breakbeat, který má s drum & bassem rozdílné pouze BPM - energií mu dokáže hravě konkurovat, a proto bude zajímavým zpestřením noci.
Phantasy (UK) www.myspace.com/phantasythedj
Phantasy
rozjížděl britskou taneční scénu s Mickey Finnem nebo DJem Facem již před dvaceti lety. Když se zamiloval do drum & bassu, hrál ho jedině Grooverider, a tak bylo velmi těžké s tímto stylem prorazit. Phantasymu se to však povedlo, stal se populárním DJem a producentem (spolupracoval i s Ganja Crew) a později založil label Easy Records, na kterém věnuje prostor novým talentům. Jeho nejslavnějším hitem posledních let je Gimme Da Gal s hlasem MC Apache.
Headliner Take Control Radio 1 stage:
Raiden (UK) www.myspace.com/raidenoffkey
Raiden se nejdříve úspěšně předvedl na labelu Transparent a v roce 2002 hitovou záležitostí Fallin zaujal vydavatelství Renegade Hardware, na kterém zakotvil a rozšířil team nejpovolanějších tvůrců temných pecek s industriálními motivy. Brzy však svůj rytmus téměř narovnal a odklonil se od typického drum & bassu. Založil si proto label Offkey, který dnes znamená nejvýznamnější líheň talentů stylu, který by se dal nazvat jako drum & bassové techno.
Informace o Different Beat stagi:
Let it Roll open air festival nabídne i třetí, Different Beat stage, na které uslyšíte reggae, raggajungle a dubstep. Hlavními hvězdami tohoto pódia budou francouzští Ixindamix  www.myspace.com/ixindamix a běloruský projekt 4Kuba  www.myspace.com/4kuba.

Top