NITRO CIRCUS LIVE SE V ROCE 2016 VRÁTÍ DO EVROPY

NITRO CIRCUS LIVE
31. 1. 2016 PRAHA – O2 ARENA

VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL
FAN KLUB: 2. 6. 2015 9:00 – 5. 6. 2015 9:00
LIVE NATION KLUB: 3. 6. 2015 10:00 – 4. 6. 2015 18:00

OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 5. ČERVNA 2015 V 10:00 HODIN
CENY VSTUPENEK: 1390 – 2400 Kč

NITRO CIRCUS LIVE SE V ROCE 2016 VRÁTÍ DO EVROPY S NEJNOVĚJŠÍ A NEJODVÁŽNĚJŠÍ ADRENALINOVOU ŽIVOU SHOW!

TRAVIS PASTRANA, LEGENDA AKČNÍCH SPORTŮ, SE PŘIPRAVUJE NA NEJVĚTŠÍ TURNÉ V HISTORII TÉTO NEJVĚTŠÍ AKČNÍ SPORTOVNÍ PODÍVANÉ VŠECH DOB, FANOUŠCI SE MOHOU TĚŠIT NA NOVÉ TRIKY A NEUVĚŘITELNÉ BLÁZNIVÉ VÝKONY.

Dnes byly oznámeny podrobnosti evropského turné Nitro Circus, které v roce 2016 navštíví 13 evropských měst se zcela novým programem.

Nejnovější show Nitro Circus Live opět posouvají výkony účastníků na zcela novou úroveň – neuvěřitelné kousky vám představí nejlepší jezdci freestyle motocrossu (FMX), neskutečné akrobatické triky předvedou jezdci BMX a nebude chybět ani pořádná skateboard akce.

"Měli jsme letos naprosto senzační světové turné a už se nemůžeme dočkat, až tuhle zcela novou show přivezeme do Evropy," říká Pastrana. "S každou další show se všichni jezdci snaží posouvat své výkony o něco dál – předvádějí své kousky rychleji a skáčou ještě dál než na předešlé show. Rok 2016 bude neuvěřitelný! A letošní scéna bude něco nevídaného! Fanoušci budou jen nevěřícně zírat."

Pastrana povede tým elitních sportovců v čele s hvězdnou sestavou FMX, zahrnující i Joshe Sheehana - prvního jezdce na světě, který skáče trojitý backflip. Představí se zlatí medailisté z australských X Games - Blake "Bilko" Williams a Cam Sinclair a nebude chybět ani americká superstar Adam Jones.
Program BMX přinese pravou podívanou, v čele s Jamesem Fosterem, v současné době jediným člověkem na světě, který provádí na BMX trojitý backflip. Na seznamu účastníků je i "The Warrior" Jed Mildon, medailista X-Games Andy Buckworth a spousta dalších. Fanoušci se mohou také těšit na Jolene Van Vugt, nejodvážnější ženu akčních sportů. Průkopnické triky na motocrossovém vozíku pro postižené (WCMX) předvede hvězda Aaron "Wheelz" Fotheringham.

Tahle hvězdná sestava předvede neuvěřitelné a bláznivé výkony na Nitro Gigant-A-rampě, která bude vůbec největší v historii.

A k tomu všemu bude tentokrát Nitro opravdu retro, choreografie i výkony jezdců budou stylizovány do stylu třímanéžového cirkusu z roku 1920 představujícího slony, medvědy, klauny, trapézové artisty, chrliče ohňů, krotitele lvů a mnohem více. To vše za doprovodu hudby, která vznikala v průběhu posledních pěti let a která vás přenese do minulosti a navodí mírně strašidelnou atmosféru obřího opuštěného cirkusového stanu. Svým ohromujícím novým světelným parkem a pyrotechnickými efekty nový program poskytuje ideální zázemí pro nejvelkolepější show v historii Nitro. "Věřte nám, když říkáme, že jste takovýhle cirkus ještě nikdy neviděli", říká Pastrana.

Podívejte se na nejlepší momenty z Retro Cirkusu zde.

Pro fanoušky, kteří prahnou po nejlepším zážitku, jsou připraveny zcela nové VIP balíčky, které za cenu 2400,- Kč obsahují vstupenky na nejlepší místa v hale, stejně jako šanci se osobně setkat s Travisem Pastranou a zeptat se hvězd Nitro Circus na cokoliv. Členové Nitro Clubu také obdrží šňůrku - suvenýr a elektronicky podepsaný A2 plakát Nitro a budou mít šanci vyhrát tlumok Nitro.

Novinky Nitro Circus, aktualizace turné, exkluzivní obsah ze zákulisí a další informace naleznete na www.nitrocircus.com.
Sledujte Nitro Circus na Twitteru: @nitrocircus a Facebooku.

O Nitro Circus
Nitro Circus pokračuje v upevňování své pozice přední značky na světě v oblasti akčních sportů a zábavy pro mladé. Od skromných začátků, kdy Jeremy Rawle, Gregg Godfrey a superstar extrémních sportů Travis Pastrana v roce 2003 vytvářeli celou řadu DVD z garáže v Utahu až k megaúspěšné TV sérii, která byla vysílána ve více jak 60 zemích po celém světě, Nitro Circus raketově dosáhl globální popularity a zanechal trvalý dojem v myslích mladých lidí na celé planetě. Nitro Circus: The Movie, ve kterém se představili účinkující ze seriálu MTV, byl promítán v roce 2012 v kinech po celém světě.

Michael Porra, generální ředitel a odborník na akční sportovní odvětví, v roce 2010 transformoval TV show do živé akční podívané a vytvořil tak globální fenomén Nitro Circus Live. Od prvního uvedení v Austrálii před pěti lety představení cestovalo po celém světě s rekordními návštěvami a rostoucí fanouškovskou komunitou. Nitro Circus se nyní představí na pěti kontinentech, kde by show měly navštívit téměř dva miliony fanoušků v rámci vyprodaných show v Evropě, Spojených státech, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu, v Číně, Japonsku, na Středním východě a v Jižní Africe.

Top