BASINFIREFEST 2008 - QUEENSRŸCHE!!!

Primal Fear, Communic, Sertonal, Born From Pain, Hunter, Evidence One, Thunderbolt, Nightmare, Paul DiAnno… tahle jména zahraničních veličin jsme dosud představili návštěvníkům a příznivcům našeho festivalu. Ti z nich, kdo do Spáleného Poříčí jezdí každoročně právě za zajímavou „přespolní“ muzikou si možná doposud říkali: „Fandové českého bigbítu tu mají Kabáty, Arakain, Škwor, tak co můžou chtít víc, ale co my - je to opravdu všechno, neschovávají pro nás pořadatelé ještě nějaké to eso v rukávu?“ Bingo! Pravý festivalový headlinner byl potvrzen, po nesčetných jednáních s managementy mnoha zvučných jmen, doslova před pár hodinami a není jím nikdo jiný než praotcové progresivního metalu, američtí QUEENSRŸCHE!
Kapela vznikla v roce 1981 na předměstí Seattlu a jejím poznávacím znamením je vedle autorského rukopisu kytaristy Chrise DeGarma především nezaměnitelný naléhavý vokál charismatického Geoffa Tatea. Queensrÿche se do metalových učebnic i do srdcí miliónů fans po celém světě zapsali především nesmrtelným koncepčním albem Operation: Mindcrime, jež se předloni dočkalo úspěšného následovníka Operation: Mindcrime II. Právě skladby z těchto opusů tvoří páteř současných vystoupení kapely, která přislíbila speciálně pro Basinfirefest i živý průřez její dosavadní tvorbou se všemi jejími hity. Nezbývá, než se těšit na nezapomenutelný zážitek, který si letos spolu s Vámi skutečně vrchovatě vychutnáme!
QUEENSRŸCHE, americká legenda progresivního metalu, zažívá neuvěřitelný comeback a vy máte jedinečnou možnost vidět ji ve vrcholné formě na festivalu v Čechách - vstupenky ZDE! Na festival je navíc aktuálně možné uplatnit slevový kupon a získat speciální vstupenku pro dvě osoby za poloviční cenu!

Top