MOBILticket - vstupenka ve Vašem mobilu!

Doručení vstupenky již snad nemůže být jednodušší - Ticketportal Vám přináší možnost nechat si vstupenky zaslat přímo do Vašeho mobilního telefonu ve tvaru SMS nebo MMS! Více informací, jak na to, nebo jak tato nová služba funguje, naleznete ZDE.
Naše ticketingová společnost TICKETPORTAL podepsala v únoru letošního roku partnerskou smlouvu s britskou společností MOBIQA, největším celosvětovým provozovatelem mobilního ticketingu, aby ve středoevropském regionu společně nabídly zákazníkům jedinečný produkt této služby - MOBILticket. Spuštění prodeje MOBILticketu v České republice jsme oficiálně zahájili 9.4.2008.
MOBILticket si zákazník jednoduše koupí přes internet na webových stránkách společnosti TICKETPORTAL, www.ticketportal.cz, který mu během několika vteřin přijde na jeho mobilní telefon ve tvaru SMS nebo MMS, podle zákazníkova konkrétního typu telefonu. MOBIQA garantuje doručení na více než 95% všech modelů mobilních telefonů, které jsou vůbec historicky na trhu.
Zásadní výhodou MOBILticketu je jeho všeobecná dostupnost. Při koupi nezáleží na momentální územní ani státní lokaci zákazníka, ani na jeho mobilním operátorovi. MOBILticket má celosvětový dosah.  
Samotný MOBILticket tvoří jedinečný čárový kód a doprovodný text, ve formě zprávy MMS jej může doprovodit i obrázek. Autorizace MOBILticketu probíhá jednoduchým skenováním čárového kódu čtecím zařízením u označeného vchodu. Vzhledem k jedinečnosti čárového kódu je MOBILticket nepřevoditelný na jinou osobu, autorizován je vždy pouze první, a zároveň chrání zainteresované subjekty včetně zákazníka před spekulanty a paděláním. V případě vymazání uloženého MOBILticketu, ztráty nebo krádeže telefonu je navíc možno poslat zákazníkovi opět jedinečný duplikát.
Ve světě, především ve Spojených státech, Velké Británii a Asii, má MOBILticket obrovský úspěch na trhu. Zákazníci si především pochvalují pohodlí nákupu, bezproblémovost a rychlost vstupu na akci, zvýšenou ochranu a zákaznický servis v případě ztráty nebo krádeže telefonu.

Top