Originální Jack Beats v klubu ROXY

ROXY není jen o drum&bassu nebo rovných basových linkách. Prostor dostává pravidelně i vše mezi, pod a nad těmito styly. Britské duo Jack Beat aka Beni G(Mixologists) a Plus One (Scratch Perverts) se v ROXY ukáží po 3 letech. Po jejich vynikajícím posledním vystoupení v rámci party Vibrátor vibrovalo hlavní podium v Roxy ještě několik dní. Vydrží tentokrát?
 

Rozverné britské duo Jack Beats tvoří dva skvělí producenti a skillem obdaření (sleduj ruce) djs Beni G aka Mixologists a Plus One z projektu Scratch Perverts. Jack Beats reprezentující novou vlnu britské taneční hudby, bohaté na bublající bassline, mocné dropy a zábavné acapelly – to vše v koktejlu, který s vámi zatřese. Jack Beats mají v minulosti na svědomí remixy pro umělce formátu Skreama, Big Boie, Boy 8-Bita La Roux nebo Fake Blood a především kvalitní vlastní produkci.
 
Právě dvojalbum remixů z roku 2013 je zatím poslední vydanou nahrávkou. V současné době se kluci soustředí na dj sety a úspěšně s nimi objíždí svět křížem krážem. Je jasné, že půjde nejen o energii nabitou párty, ale také ukázku pořádné porce dj skillu. Plus One je, jak je známo, světovým DMC šampiónem a rád nám v únoru ukáže co za poslední dobu natrénoval za scratche, cuty a dropy.

Vstupenky na koncert dua Jack Beats zde!

Vstupenky na JACK BEATS
Top