NOVÝ PROJEKT "AQUA AQUA" v Praze


ul. Novodvorská, Praha 4 Libuš
zastávka MHD Pavlíkova / 50°0'36.125"N, 14°27'22.940"E


Bližší info a vstupenky na nový projekt
AQUA AQUA   zde



POZOR! DRŽITELÉ VSTUPENEK NA DELFÍNI V PRAZE ČI PLAVÁNÍ S DELFÍNY
MAJÍ JAKO BONUS A PODĚKOVÁNÍ ZA TRPĚLIVOST NÁROK NAVŠTÍVIT ZDARMA
NOVÝ PROJEKT "AQUA AQUA".

Vstupenka na představení DELFÍNI V PRAZE Vás opravňuje ke vstupu na AQUA AQUA v termínu uvedeném na poukazu, který jste obdrželi při Vámi provedené změně termínu. Stejně tak v případě PLAVÁNÍ S DELFÍNY můžete AQUA AQUA navštívit ve Vámi nově zvoleném dni, který je uveden na poukazu.
Pozor! Pro návštěvu AQUA AQUA je třeba u vstupu předložit původní vstupenku i poukaz s výměnou termínu! Po jejich autorizaci Vám však oba dokumenty budou vráceny zpět, abyste je mohli použít na nové termíny DELFÍNI V PRAZE / PLAVÁNÍ S DELFÍNY.



Unikátní interaktivní podívaná AQUA AQUA
představí zábavně vzdělávací formou ojedinělé tvory naší planety.

Diváci nahlédnou do zajímavého života mrože, lachtanů, aligátorů, tučňáků, želv, hadů a pestrobarevných papoušků Ara. Jde o ojedinělý projekt o délce 100 minut, který v současnosti nedokáže v České republice nabídnout žádný cirkus ani zoologická zahrada.

A mezi jinými zveme děti, mládež i dospělé, jejichž tváře zdobí brýle! A víte proč? Protože v rámci pestrého programu vystoupí i tučňák brýlový!!!
Rozkošný obrýlený pták, v tomhle případě navíc s krásným dívčím jménem Minnie, je jediný druh hnízdící na pobřeží Jižní Afriky a na rozdíl od svých kolegů nevyvádí své mladé na sněhu a ledu, ale na písčitých či kamenitých plážích. Ten náš dostal do vínku navíc ještě krásné dívčí jméno Minnie.
Při produkci se Vám představí ve společnosti tučňáka Humboldtova - je to rovněž slečna s neméně půvabným jménem Nelly...

Program Aqua Aqua se bude odehrávat v luxusním stanu, který je svým vybavením srovnatelný s kulturními sály či sportovními halami. Naleznete zde občerstvení, gril či kavárnu s příjemným posezením. Samozřejmostí jsou toalety, které jsou vybaveny klasickou keramikou a zázemím s tekoucí teplou a studenou vodou.


Top