Prague City Festival představí v české premiéře monstrózní audiovizuální show Amona Tobina – Isam

Brazilec Amon Tobin je považován nejen za jednoho z nejlepších DJů současnosti, ale také nejlepšího beatmakera v historii a nedostižitelného vizionáře na poli elektronické hudby. Posledně jmenované potvrdil i podzimní částí turné s dechberoucí audiovizuální show Isam, kterou 30.6. uvede poprvé v České republice na Prague City Festivalu. Amon Tobin vystoupí kolem půlnoci po skončení koncertu New Order na druhé scéně festivalu v Incheba Aréně (na pódiu Dlouhohrajících děcek).
„Úchvatné, dokonalé, nikdy jsme nic takového neviděli“ pějí zahraniční hudební publicisté chválu na show, kde návštěvníkům na obří 3-D instalaci před očima vyrůstají a následně se bortí gigantické kubické sestavy.
„Tobin s tímto vzrušujícím útokem na naše smysly posunul live produkci elektronické hudby zase o kus dál a nastavil pro ni nová kritéria.“ dodávají The Times.
Autorem vizuální složky show je Alex Lazarus (Vita Motus), který v minulosti spolupracoval např. s Massive Attack, Snoop Dogg(em) nebo Lady Gaga.
„Jsme opravdu rádi, že se nám tuto show podařilo pro Prague City Festival zajistit. Pečlivě sledujeme poslední technologické trendy v oblasti hudebního businessu a snažíme se je ve spolupráci s tuzemskými a zahraničními špičkami v oboru představit zdejšímu publiku. Díky zázemí, které festival poskytuje, si můžeme dovolit i tak náročné produkce jako je Isam, která by v podobě sólového vystoupení byla pro ČR velmi pravděpodobně nedostupná.“ dodává pořadatel Borek Jiřík.

AMON TOBIN
Brazilský hudebník, DJ a producent Amon Tobin, který prvně vystoupil v Praze v roce 2008, je českým posluchačům a návštěvníkům tanečních party dobře známý. Ve světě na sebe poprvé upozornil v roce 2003 skladbou Saboteur z alba Supermodified, která se stala titulní skladbou filmu Loupež po italsku. Na svém kontě má ale i hudební podklad počítačové hry Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory nebo hudbu k maďarskému filmu    György Pálfiho Taxidermia.

www.amontobin.com

Amon Tobin: Isam Live (Mutek Premiere) video:
youtube.com/watch?v=WWai4UZ0OqI&feature=player_embedded

Vedle Amona Tobina vystoupí na letošním ročníku Prague City Festivalu, který se uskuteční ve dnech 29.-30.6. na pražském Výstavišti, také Blink-182, New Order, Lostprophets, Hadouken, Black Stone Cherry, Street Drum Corps, Seňor Coconut, Shantel & Bucovina Club, Dubioza Kolektiv, Clou, Cartonnage, The Pooh a mnoho dalších.
Vstupenky jsou zakoupení exkluzivně v síti Ticketportal od 1295 korun na oba dny festivalu a v omezeném množství jsou také k dispozici jednodenní vstupenky od  999 Kč.
Nově uvádí pořadatel do prodeje také jednodenní vstupenky k stání u pódia na 29.6. za 1299 korun. Pro ty nejnáročnější z návštěvníků jsou připraveny dvě kategorie VIP lístků.
Více na ticketportal.cz

 

Top