KDO ZAHRAJE S PAUL VAN DYKEM ??!!

PAUL VAN DYK
Bobycentrum, Sportovní 2a, Brno
start : 18:00 / konec : 06:00

Vstupenky na PAUL VAN DYK - EVOLUTION WORLD TOUR 2012   zde
EXKLUZIVNĚ V SÍTI TICKETPORTAL!

EXCLUSIVE GUEST MICHAEL BURIAN & ROBERT BURIAN
PRESENTS
BURIAN & BURIAN LIVE PA
SUPPORT LUCCA | DUNCAN GREY | ELIO
SPECIAL GUEST BEATNUT BERLIN / DE





V polovině června do Brna zavítá po celém světě lépe známý dj a producent Paul van Dyk. Jeho vystoupení na legendární party Citadela, kterou opět hostí brněnské Bobycentrum, bude jednou ze zastávek Evolution World Tour 2012.

KDO SE V RÁMCI TOHOTO VEČERA NABITÉHO KVALITNÍ ELEKTRONICKOU HUDBOU PŘEDSTAVÍ?
BURIAN & BURIAN LivePA
Mnozí z clubberů již tuší, že Paul van Dyka na vystoupeních v Česku obvykle doprovází jeho tuzemský dlouholetý spolupracovník Michael Burian, který se například v loňském roce představil v Miami s 30ti členým orchestrem. Zde se můžete podívat na ukázku: http://www.youtube.com/watch?v=k0gUPAb2c0A
Ovšem komu by to bylo málo, tentokrát dostane Buriany rovnou dva - totiž duo Burian & Burian LivePA. Projekt tvoří jeden z nejvyhledávanějších českých DJs Michael Burian a jeho kolega ze Slovenska Robert Burian. V rámci této spolupráce vznikl např. remix singlu "Odlesk tvůj" znovuobnovené skupiny Oceán a koncem loňského roku představili svůj společný track "Reunion", který byl vydán na Michaelově labelu Bohemian Recordings.
Ukázky si můžete poslechnout zde: http://soundcloud.com/michaelburian/burian-and-burian-reunion a http://soundcloud.com/michaelburian/ocean-odlesk-tvuj-burian_and_burian_remix_radio_edit

LUCCA
Těšte se i na královnu českého djingu Lucca, která úspěšně kombinuje roli matky a DJky. Vydala skladbu "Japan Sugar", jejíž videoklip byl nominován v kategorii klip roku MTV v anketě Český slavík, v létě si zahrála s Carlem Coxem na párty k 10.výročí jeho nocí v klubu Space na Ibize a její diář je  už opět nabitý jako dřív. Lucca sound můžete nasát zde http://soundcloud.com/soundofacapulco/lucca-live-recorded

ELIO
Brněnský trojlístek doplní EliO, DJ ze stáje klubu Mersey, designér, grafik, dekoratér a milovník kvalitní house music. Je známou postavou jak na poli české taneční scény, tak ve světě designu. S jeho dekoracemi jste se mohli setkat například na VIP stage na listopadové Apokalypse, kterou skvěle oživil a zútulnil. V rámci červnové Citadely s Paul van Dykem na něj čeká nová výzva – udělat z Kajot arény klubové prostředí, ve kterém se budou všichni cítit příjemně a "ne-komeťácky". Už nyní víme, že se tohoto úkolu svědomitě a s elánem ujal a těšíme se, až dojde k samotné realizaci na místě. 

BEATNUT
Jako speciální host se představí DJ Beatnut, který bude ve svých 24 letech  nejmladším účinkujícím na červnové Citadele. Nenechte se však mýlit - tento mladíček si už zahrál ve víc než 200 klubech po celém světě a získal respekt nejen ve svém rodném Německu i na poli mezinárodním. V roce 2006 zvítězil v soutěži Corona German DJ Championship a vicemistrem v Corona World DJ Championship. Je ovlivněn mnoha styly, v jeho setech najdete house, electro, urban i disco a inspirovat se nechává umělci jako Afrojack, Laidback Luke, Martin Solveig, Fedde Le Grand, Axwell a mnoha dalšími. Ostatně posuďte sami:
http://soundcloud.com/djbeatnut/dj-beatnut-www-djbeatnut-com-louder-than-words-mixtape-11
http://soundcloud.com/djbeatnut/beatnut-presents-kriz-belan-day-n-nite-2009-05-01
Promovideo Beatnut : http://vimeo.com/35561135

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal aktuálně v ceně 699,- za základní vstupenku  /neváhejte, cena se bude zvyšovat/, za 999,- VIP a 2499,- VIP DELUXE.
Video Paul van Dyk Evolution Tour 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=cvaMvsG9kuE

Vstupenky na PAUL VAN DYK - EVOLUTION WORLD TOUR 2012   zde
EXKLUZIVNĚ V SÍTI TICKETPORTAL!

Top