BROADWAY ON ICE - HOT NEWS - Franc D´Ambrosio

Velkolepá muzikálová lední show producenta
Willyho Bietaka přijíždí poprvé do ČR!

USA Today: "kouzelné bruslení, živý zpěv, tanec a herectví - logické rozdíly od ostatních ledních show"
A spectacular musical ice show from the American producer Willy Bietak (Holiday On Ice, Festival On Ice)... read more /
mehr info

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE

Již za měsíc přijíždí hvězdná show Broadway On Ice do České republiky!
Pouhý měsíc zbývá do premiéry velkolepé muzikálové lední revue Broadway On Ice na zimních stadionech v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a ve Zlíně. Jak název show napovídá, můžete se těšit na ty nejlepší muzikály z Broadwaye ztvárněné na ledě, a to krasobruslařskými šampiony a umělci z divadel na Broadwayi.
Jednotlivá hudební a taneční čísla jsou doprovázena živou hudbou, působivými světelnými, jevištními i pyrotechnickými efekty.
V rámci aktuálního turné se hrají zejména tyto muzikály: West Side Story, Phantom Of The Opera, Cabaret, Chicago, Hello Dolly, Chorus Line, Stomp, Sunday In the Park with George, On the Town, Music Man, Sweet Charity, 42nd Street, Rent, Little Johnny Jones, Annie Get Your Gun, Kiss me Kate, Follies, Company, Funny Girl, Jersey Boys.

Franc D´Ambrosio


Další osobností, která je spojena s Broadway On Ice a která se v Česku představí, je Franc D´Ambrosio, americký zpěvák a herec, proslulý díky roli v jevištní verzi Fantoma Opery od Andrew Lloyd Webbera.

Na Broadwayi debutoval v prvním obnoveném zpracování muzikálu Sweeney Todd. Krátce na to si ho zde všimnul Francis Ford Coppola, který jej vybral pro roli Anthony Corleoneho, syna Al Pacina a Diane Keaton ve filmu Kmotr III. Následovalo obsazení do role muzikálu Fantom Opery. Původně sice zkoušel pro Miss Saigon, ale producenti byli jeho projevem tak ohromeni, že mu nabídli roli ve Fantomu Opery. Franc si působením v muzikálu vysloužil přívlastek "nejdéle běžící Fantom na světě", poté, co tuto roli hrál více než 3000krát.





Sarah Kawahara

Režii a choreografii této show má na starosti Sarah Kawahara, dvojnásobná držitelka ceny Emmy (jednu z cen získala za choreografii pro zahajovací a závěrečný ceremoniál ZOH v roce 2002).

Sama se v minulosti věnovala krasobruslení a spolupracovala s celou řadou krasobruslařských hvězd: připravovala choreografii pro Scotta Hamiltona po celou jeho profesionální kariéru, dále pro Michelle Kwan (sezóna 2001-2002 včetně programu na ZOH), a pro mnohé další, jako např. Kristi Yamaguchi, Viktor Petrenko, Oksana Baiul, Peggy Fleming a Robin Cousins. Velkého uznání dosáhla díky práci na show  Champions on Ice, Holiday on Ice, Disney on Ice, Ice Capades, Festival on Ice ad.






Videa:
Franc D´Ambrosio
http://www.youtube.com/watch?v=uU4RV05JN5U
Sarah Kawahara http://www.youtube.com/watch?v=nYnKyFpwezs

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE
Top