TZ: POPELKA

Popelka

TISKOVÁ ZPRÁVA

Popelka rozšiřuje pro velký zájem turné o další představení ve Zlíně a v Ostravě

31.10.2011

Jediný skutečný muzikál na ledě si už teď získal celou Moravu. Momentálně tento pohádkový příběh s překrásnými dobovými kostýmy, nádhernou hudbou, fascinující světelnou kompozicí, filmovou projekcí a kouzelnými efekty sklízí úspěchy ve městech po celých Čechách, ale už v polovině listopadu se celá show přesune na Moravu. Zde je zájem o  vstupenky na Popelku tak veliký, že po Brně přidávají organizátoři další představení i ve Zlíně a v Ostravě. V obou případech půjde o nedělní dopolední představení od 11 hodin. Do Zlína dorazí tento jedinečný projekt v pátek 2.12. a do Ostravy hned následující víkend od 9.12.

„Moc nás tento zájem těší. Pro mnohé z našeho štábu jde vlastně o takový návrat domů. Například Jindřich Šimek, autor a režisér projektu, pochází z Ostravy a Radka Kovaříková, která má na starosti celou „ledovou“ část muzikálu, začala s bruslením na brněnském stadionu.“

Věci jsou pomíjivé, ale zážitky zůstávají na celý život. Pohádkový muzikál na ledě diváky chytí hned v prvních vteřinách a jeho úžasnou atmosféru si v sobě nesou ještě několik dní po shlédnutí. I proto může být vstupenka na Popelku na ledě tím nejlepším vánočním dárkem nejen pro děti. Navíc si můžete ke vstupence vytisknout i dárkový poukaz.

Termíny představení naleznete zde.

- KONEC -


Kontakt:
Radka Spiesová
PR manager | Popelka na ledě
GSM: +420 721 300 336
r.spiesova@gmail.com
www.PopelkaNaLede.cz

Top