URIAH HEEP UŽ 13.ŘÍJNA !!!

URIAH HEEP
KAJOT ARENA (pův. Hala Rondo), Křídlovická 911/34, Brno
13.10.11 19:00 (Čt)

Bližší info a vstupenky na URIAH HEEP   zde


Koncert nejlepší "live" rockové kapely již za 14 dní v Brně!
Po šesti letech se do Brna vracejí legendární "Uriáši".

Ve čtvrtek 13. října v brněnské Hale Rondo (Kajot Aréna) rozjede tato pětičlenná formace velkolepou show, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Kapela pyšnící se přívlastkem nejlepší "live" rockové kapely suverénně brázdí koncertní haly po celém světě a na turné se cítí jako doma.
Do Brna přijedou s výběrem starších skladeb i s písněmi z nejnovější desky Into The Wild. Album vyšlo letos v dubnu, je v pořadí již 23. studiovým albem kapely a bylo kritikou přijato velmi pozitivně. S vydavatelstvím Frontier Records pak vydávají box setu 2CD a DVD „Live In Armenia“ se záznamem z koncertu v Arménii v rámci turné ke čtyřicátému výročí vzniku formace.
Program bude zahájen koncertem brněnské skupiny Progres 2 působící již od roku 1968, s přestávkami v letech 1971-1977 a 1990-1992. Jejím spoluzakladatelem a lídrem kapely je bubeník Zdeněk Kluka, který jako jediný hudebník prošel všechna období skupiny a podílel se na všech albech.
Trailer k setu "Live In Armenia"http://www.youtube.com/watch?v=Ynz8GlxDiOg&feature=player_embedded 
Rozhovor s Berniem:http://www.rock.sk/clanek/4293-bernie-shaw-sefkuchar-v-uriah-heep

Poslední vstupenky na podzimní koncert skupiny, která je považována vedle Black Sabbath a Deep Purple za jeden z pilířů hard rocku, jsou stále ještě k dostání na Ticketportal.cz od 490,- Kč.
Připravte se na rockový koncert podzimu!

Bližší info a vstupenky na URIAH HEEP   zde


Top