Předprodej na jubilejní BENÁTSKOU NOC 2012 práve začal!

Prodej vstupenek na jubilejní 20. ročník festivalu Benátská noc 2012 zahájen!

Příští rok bude pro jubilejní 20. ročník hudebního festivalu Benátská noc ve znamení dvojek. Konat se bude tradičně poslední červencový víkend od 27. do 29. 7. 2012 a pořadatelé už nyní oslovili několik opravdu hvězdných jmen, první z nich by měla být potvrzena už v průběhu podzimu. Vystoupí i dosud největší kapela v historii festivalu.

Už nyní, 1. září, jde do předprodejní sítě Ticketportal omezená série vstupenek (2000 kusů) za výhodnou startovací cenu 890,-Kč na celý program festivalu. Při nákupu vstupenek z této limitované série je však třeba poskytnout prodávajícímu jméno, příjmení a datum narození každého kupujícího, které se tisknou přímo na vstupenku kvůli kontrole na místě a eliminaci dalšího přeprodávání zvýhodněných vstupenek! On-line prodej je navíc omezen pouze 4 vstupenkami na jeden nákup! Vstupenky na BENÁTSKOU NOC 2012 za výhodnou cenu kupujte přímo ZDE!   
Plánují se i další úpravy včetně areálu, který bude přizpůsoben omezenému počtu návštěvníků , zejména s ohledem na komfort pobytu a služeb s tím spojených. 20. ročník Benátské noci bude pro maximálně 20000 návštěvníků, 2000 z nich si opatří vstupenku už nyní v předprodeji, aby si za výhodnou cenu užili skvělý festival v roce 2012.
Více informací na:
http://www.benatskanoc.cz/
http://www.facebook.com/benatskanoc.cz
Top