MIGHTY SOUNDS 2011: už tento víkend!

Festival Mighty Sounds v Táboře už tento víkend

Festival Mighty Sounds proběhne už tento víkend, tedy od 15. do 17. července 2011. Tato akce, která se koná letos již posedmé, se tentokrát pyšní opravdu nabitým programem. Nabízí unikátní příležitost vidět a slyšet průkopníky žánrů, kterým se už tradičně věnuje, tedy ska, punku, reggae a dalších.

Největší festival svého druhu ve střední Evropě přizval americké Anti-Flag, známé pro svou kritiku politiky USA a bojující za lidská práva. Do line-upu festivalu se zařadí vedle svých krajanů Pennywise, kteří ve své tvorbě dokonale pojí energii a melodičnost. Z Jamajky byly ohlášeny legendy žánru ska, The Skatalites. Ti festival dorazí i s u nás velmi oblíbenou Doreen Shaffer. Dalšími velkými jmény jsou bezesporu Israel Vibration (JAM) či Anthony B (JAM).

Kromě velkého počtu zahraničních kapel Mighty Sounds tradičně nabízí to nejlepší z české ska, punkové a rock´n´rollové scény a jeho součástí je také vyčerpávající sada DJských setů nejen ve zmíněných žánrech.

Kromě už potvrzených kapel, které jsou k nalezení na stránkách www.mightysounds.cz , bude na festivalu opět připraven opravdu výjimečně pestrý doprovodný program. Už tradičně vystoupí celá řada neotřelých divadelních souborů v divadelním stanu (letos například improvizační parta Vosto5) a letošní ročník má v nabídce také originální workshopy nebo turnaj v nohejbalu a fotbalu.

Všechny informace naleznete na stránkách festivalu, stejně jako informace o předprodeji. Do 14. července 2011 lze lístky koupit za 890,- Kč přímo ZDE!

MIGHTY SOUNDS vol. 7
15. - 17. července 2011
Tábor, letiště Čápův Dvůr
http://mightysounds.cz/
http://www.facebook.com/mightysounds

Top