MoneyExpo 2011 Prague

Vstupenky na MoneyExpo Prague 2011   zde

Špička evropských investorů, vyhlášený světový trader, obchodník z Kuvajtu a desítky finančníků předají své zkušenosti všem, kteří systému bank tolik nedůvěřují a rádi se starají o své peníze sami. MoneyExpo Praha 2011 ve dnech 18. a 19. června 2011 bude jedinou a neopakovatelnou příležitostí, získat špičkové know-how.

"Investovat po vlastní linii není tak těžké, jak si řada lidí myslí. Vyděláte více a nebudou vás oškubávat velké finanční instituce," tvrdí David Velvéthy, jeden z organizátorů summitu. "S penězi se dají dělat zábavnější věci, než je vyhazovat na bankovních poplatcích nebo cpát do chřtánu dravým finančním skupinám."

Zatímco jsme ve střední Evropě v zajetí dezinformací, fám a reklamních triků, ve světě se již několik let s obrovským úspěchem pořádají akce zaměřené na předávání know-how mezi nekonformními a nezávislými finančníky a veřejností. Takovou veřejností, která se chce o své peníze starat sama a vzít věci do svých rukou. "Nemusíte být milionář, investovat můžete úspěšně i s 10.000 korunami," tvrdí dále Ludvík Turek, který sám znásobil původně malý kapitál a nyní patří k nejlepším burzovním obchodníkům v České republice.

Investiční summit MoneyExpo 2011, který proběhne 18. a 19. června 2011 v Praze, bude ojedinělou událostí, největší podobnou ve střední Evropě. Významem bude srovnatelný s podobnými akcemi ve světových finančních centrech jako je Dubaj, Singapur nebo Frakfurt. A bude mít jednu výjimku - nebude se opakovat, půjde o jediný ročník. V podobné sestavě se finančníci už nesejdou.
Vstupenky na MoneyExpo Prague 2011   zde

"Je to unikátní a neopakovatelná příležitost, jak získat finanční know-how," uvedl Pavel Vacek, ředitel pořádající firmy Financial Progress Group. "Ukážeme lidem cestu, jak spravovat peníze, vydělat i zbohatnout, a jakých rizik se při investování vyvarovat."

MoneyExpo 2011 bude dostupné každému a je rozděleno na dvě části. První den pod názvem "Halíře dělaj´ talíře", v sobotu 18. června 2011, bude zaměřen na finanční plánování. Začínající investoři se naučí základy investování, budou zde bloky pro opatrné, odvážnější i ty, kteří milují riziko. Dotované vstupné za 200 Kč má umožnit, aby se akce mohl zúčastnit opravdu každý.

O úroveň výš, do sféry velkých peněz vás posune neděle 19. června 2011. To už bude blok pro zkušenější investory, pro investiční elitu. Načerpají zde špičkové znalosti a know-how předních evropských i zámořských odborníků, specialistů na klasické i alternativní investice a finančních znalců. Přijede například legenda komoditního obchodování Larry Williams, o investicích do umění bude hovořit Vladimír Železný, o velkých penězích Steen Jakobsen, hlavní ekonom Saxo Bank. Dále vystoupí nekonformní řečník Pavel Ševčík, zakladatel Českomoravské hypoteční banky, a Emil Dočkal, majitel konzultační firmy Dower-D.
Vstupenky na MoneyExpo Prague 2011   zde

Například Larry Williams je naprostá špička v oboru obchodování s komoditami. Mistrný obchodník , odvážný génius, rekordman ve zhodnocování kapitálu a strhující řečník Je geniálním analytikem, jehož znalosti využívají Bloomberg, Reuters, Yahoo a CNBC. Williams dvakrát za sebou dokázal z minimálního vkladu 10.000 USD vydělat neuvěřitelný milion a mnokrát se mu podařilo rekordní zhodnocení v řádu 1000 % za rok. Patří mezi legendy obchodování, podobně jako miliardáři a vlastníci obřích investičních fondů Paul Tudor Jones a Steve Cohen (35. nejbohatší Američan podle časopisu Forbes).
LEGENDÁRNÍ LARRY WILLIAMS V PRAZE!

Organizátoři očekávají návštěvníky z okolních zemí, Pobaltí a Ruska a již nyní je zájem obrovský.

Na MoneyExpo bude vyhlášen nejlepší Broker roku, tedy nejlepší obchodník s cennými papíry v České republice.

Jak říká ředitel summitu Pavel Vacek: "Vydělat můžete kdykoliv a na čemkoliv, když víte, jak na to. Klíčem jsou informace a know-how, a právě ty MoneyExpo nabídne."
Vstupenky na MoneyExpo Prague 2011   zde

LEGENDÁRNÍ LARRY WILLIAMS V PRAZE!

Top