CHASE and STATUS dnes v pražském Lucerna Music Baru!

Chase & Status se svým bubeníkem, zpěváky a managementem navštívili Antverpy, Amsterdam a Berlín a nyní už odpočívají v jednom z pražských hotelů. Svoji energii uvolní dnes večer v Lucerna Music Baru, kde má zastávku jejich evropské tour k novému albu No More Idols.

Díky vymoženostem moderních technologií lze na Youtube nalézt nespočet videí z posledních třech koncertů, která napovídají, že má kapela pro návštěvníky připravenu velkolepou světelnou i vizuální show a průřez repertoárem zahrnující největší taháky prvního alba More Than Alot i novinky z desky No More Idols.

Management kapely bohužel nedovolil oficiálně zveřejnit jména hostujících vokalistů, kteří zazpívají některé z hitů live, pokud jste ale zvídaví a porozhlídnete se na internetu po videích ze zmiňovaných koncertů, rozhodně vám napoví. Pozvánkou na dnešní večer budiž drum & bassová pecka No Problem z pátečního vystoupení v Belgii:

http://www.youtube.com/watch?v=iPexWfpE_Ek

Akce začíná od 20:00, kdy návštěvníky rozproudí směsicí houseu, dubstepu i drum & bassu trojice DJs Suki, Akira a Bifidus Aktif, kteří se budou střídat i po LIVE vystoupení Chase & Status. Vrchol večera přijde na řadu po 22. hodině. Vstupenky na akci zakoupíte do 18:00 v předprodeji za 600 Kč v Lucerna Music Baru nebo v síti Ticketportal (plus poplatek), anebo po 20:00 na místě za 800 Kč.
Vstupenky na CHASE & STATUS koupíte přímo zde! 

Více informací, rozhovor s kapelou, videa a klipy naleznete na www.letitroll.cz/chaseandstatus.html

Top