RINGO STARR poprvé v České republice!

RINGO STARR A JEHO ALL STARR BAND POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE!

JVS GROUP oznamuje koncert legendárního hudebníka Ringo Starra, který vystoupí v rámci evropského turné dne 29. června 2011 v Kongresovém centru Praha spolu s fenomenální kapelou All Starr Band.

Prodej vstupenek startuje v pondělí 21.3. 2011 od 09:00h, výhradně v síti Ticketportal.cz
sledujte www.ticketportal.cz


Od počátku své kariéry, roku 1960 ve skupině Beatles, je Ringo Starr jedním z nejznámějších světových hudebníků. Těší se úspěšné sólové dráze jako zpěvák, skladatel a bubeník, hudební spolupracovník i jako herec. Inspiraci čerpá z klasického blues, soulu, country, honky-tonk a rock'n'rollu. Ringo Starr se svými sólovými nahrávkami a koncertními turné oslovuje po celém světě posluchače všech věkových kategorií.
 
Hudba Ringo Starra, jako sólového umělce i jako člena Beatles, se snoubí s jeho osobností. Jeho vřelost, humor a výjimečné hudební nadání nám dalo písničky, které všichni známe a milujeme, například: "With A Little Help From My Friends", "Don't Pass Me By" "Octopus' Garden" "Photograph", "It Don't Come Easy", "Back Off Boogaloo", "You're Sixteen (You're Beautiful And You're mine)", "Don't Go Where the Road Don't Go", "The No No Song", "Never Without You." 
 
Koncert Ringo Starra a jeho All Starr Bandu v Kongresovém Centru Praha je předurčen být vrcholem české kulturní sezóny 2011. Vstupenky budou díky kapacitě Kongresového centra pouze v omezeném počtu. Nenechte si tedy ujít příležitost vidět jednu z největších hudebních legend na koncertě v Praze!

Prodej vstupenek startuje v pondělí 21.3. 2011 od 09:00h, výhradně v síti Ticketportal.cz
sledujte
www.ticketportal.cz
Top