LIVE FROM BUENA VISTA THE HAVANA LOUNGE

Live from Buena Vista The Havana Lounge
Cuban Valentine´s Day after party - největší kubánská párty v Evropě

Oslavte svátek zamilovaných netradičně, přeneste se do slunného Karibiku a v kubánském stylu za popíjení Mojita se zahřejte kubánskými rytmy, na největší kubánské párty v Evropě, spolu se světoznámou kubánskou legendou z Havany, skupinou Buena Vista.
To vše na 2 exklusivních a jediných koncertech v ČR: Club SaSaZu Praha  ⃰  Brno Výstaviště  - pavilon D
Celou afterparty Vás provede DJ Willi z Kuby a do tance vtáhnou profesionální kubánští tanečníci spolu Jakubem Mazůchem a Michaelou Gatěkovou (mistři ČR a finalisté Evropy v salse pro rok 2010) a Jaroslavem Kunešem (několikanásobný mistr ČR v latinskoamerických tancích, mistr ČR v salse pro rok 2000).
Vstupenky naLive from Buena Vista The Havana Lounge koupíte přímo ZDE!

Buena Vista prezentuje kubánskou hudební tradici od roku 1930. Skupinu Buena Vista Social Club, tvořenou stárnoucími kubánskými hudebními legendami, dostal do povědomí veřejnosti především stejnojmenný dokumentární film režiséra Wima Wenderse z roku 1999, který byl nominován na Oscara. Inspiraci pro tento snímek dodal Wendersovi známý americký instrumentalista Ry Cooder, který v roce 1996 nahrál v Havaně desku Buena Vista Social Club. Všichni, kdo nahrávku slyšeli se nejen zamilovali do neodolatelného kouzla Buena Visty, ale také byli inspirováni k hraní či k doporučení alba všem známým. Byla to jedna z těch vzácných nahrávek, která překračovala rozmary módy, aby zněla nadčasově, ale naprosto svěží. Jednou ji uslyšíte a museli byste mít srdce z kamene, aby Vás romantické impulsy hudby a nepotlačovaná bohatost neuchvátila. Této desky se prodalo přes 8 milionů kusů, získala cenu Grammy a je nejvíce prodávané kubánské album v historii. Úspěch desky spustil to, co může být popsáno jedině slovem Cubamania.
Ze skupiny Buena Vista Social Club v Praze a Brně vystoupí zpěvák Julio Alberto Fernandez, Julienne Oviedo Sanchez, trumpetista Yanco Pizaco, společně se členkou seskupení Afro Cuban All Stars - Teresou Garcia Caturla a dalšími muzikanty: Tomás „El Panga“ Ramos, Rodolfo „Peruchin“ Argudin, Maria Viktoria Rodruguez, Bruno Rogelio Napoles Collazo, Ivan Pastrana Palacios, Adalberto Avila Martinez, Elpidio Chappotin Delgado.

Top