NAZARETH Pavilon P - show jako Brno!

Jak jistě každý fanoušek rockové muziky ví, skotská legendární skupina Nazareth míří do Brna na svůj největší koncert a s novým albem. Je to jedna z posledních možností, jak slyšet tuto formaci v takové velikosti.
Jako předskokan se představí Geoff Tyson, kterého si vybrali samotní Nazareth jako svou oficiální předkapelu. Geoff Tyson, respektovaný zpěvák a kytarista, je jedním z pouhých dvou žáků samotného kytarového mága Joe Satrianiho.
A jaká show bude nejvetší koncert Nazareth doprovázet? Organizátoři prozradili, že na tento večer chystají opravdu pompézní show, na kterou dlouho budete vzpomínat.
Unikátní bude samotný rozměr projekčních obrazovek se 150m2 systému LED a se speciálními TV rastrovými závěsy, na kterých budou živě vytvářeny tématické vizualizace, dokreslující samotnou náladu dané písně Nazareth. Velmi neobvyklá bude také samotná lasershow, která bude tvořena čtyřmi plnobarevnými výkonnými paprsky a dalšími třemi zelenými lasery.
Součástí podia bude rekordní počet světelných hlav, které budou vytvářet speciální efekty.
Pavilon P, nejmodernější pavilon BVV, bude připravený tak, aby bylo zajištěno maximální pohodlí návštěvníka. Bohatě zásobené bary přímo v kotli, ale i po obvodu pavilonu, dostatek jídelních stánků s možností posezení, dostatek toalet, velkokapacitní šatny či vysoké tribuny s úžasným výhledem jsou samozřejmostí.
Zpříjemněte si podzimní období velkolepým hudebním i vizuálním zážitkem, kterým koncert Nazareth bezesporu bude!

Cena vstupenek pro nákup v předprodeji je 500,-, VIP vstupenky 800,-,  na místě v den akce je pak cena běžné vstupenky 650,-.
VIP vstupenky se prodávají v omezeném množství (pozor, už zbývá posledních 200 ks!!!) a mají následující výhody:
zdarma hlídané parkoviště, zvláštní VIP vstup do pavilonu, zdarma šatnu, posezení na VIP tribunách s výhledem na vystoupení, samostatné toalety, zdarma Pivo/Limo, VIP balkóny, ...
Vzhledem k oblíbenosti skupiny Nazareth a předpokládané poslední tour v kariéře se očekává velký zájem o vstupenky, proto neváhejte s nákupem!

Bližší info a vstupenky na NAZARETH - největší koncert   ZDE

Top