CANNAFEST 2010: největší konopný veletrh v ČR!

Cannafest  Praha 2010 je první ročník největšího mezinárodního konopného veletrhu v České republice, který proběhne v Praze na Výstavišti Incheba Holešovice 19. - 21. listopadu 2010
Po vzoru již zaběhlých zahraničních veletrhů se zaměřením na konopí přichází na podzim konečně i do České republiky na tradiční pražské výstaviště první ročník největšího mezinárodního konopného veletrhu Cannafest 2010. Vystavovatelé z více než 15ti zemí zde představí ve třech dnech své produkty a služby v šesti hlavních kategoriích: Přírodní zdroje, Pěstování, Doplňky, Umění, Média, Instituce. Zastoupeny budou především přední výrobci pěstební techniky či hnojiv, nejlepší šlechtitelé konopných semen, výrobci textilií i kosmetiky, představí se všechna nejznámější média zabývající se konopnou osvětou, dále nejrůznější instituce sdružující firmy využívající konopí jako přírodní zdroj nebo např. bojující za legalizaci či využití konopí v medicíně.
Zkušený realizační tým Cannafest připravuje pestrý a bohatý odborný i doprovodný program. Po celý veletrh budou probíhat  semináře a přednášky pro všechny, kdo mají zájem o rozšíření znalostí v oblasti pěstování, využití konopí v medicíně nebo například i o použití konopí jako stavebního materiálu. Diskutovat se bude s odborníky z centra adiktologie i právníky. Na programu bude ochutnávka konopných produktů jako je olej, chleba, těstoviny a dalších, nebude samozřejmě chybět ani konopné pivo.
Návštěvníci se mohou rovněž zúčastnit mnoha rozmanitých soutěží o zajímavé ceny či navštívit promítání některého z filmů s konopnou tématikou, workshopy nebo koncerty probíhající v areálu výstaviště Incheba Holešovice.
Pokud chcete dostávat aktuální informace o přípravách veletrhu Cannafest, můžete se jednoduše zaregistrovat k odběru Newsletteru či vstoupit do Cannafest Facebook komunity.
 Více informací na www.cannafest.cz

POZOR! do 31.10.2010 platí předprodejní akce na vstupenky 3 + 1 (ke třem koupeným jedna zdarma!)

Vstupenky na CANNAFEST 2010 kupujte přímo ZDE!

Top