HIP HOP JAM 2010: týdenní akce 3 + 1

Hip Hop Jam 2010 spouští speciální týdenní akci na lístky 3+1 zdarma.

 

 

 

 

 

 

Touto novinkou chceme vyjít především všem partám, které se chystají hromadně na letošní 4. ročník letního Hip Hop Jam festivalu. Ten se uskuteční za měsíc a půl, tj. třetí prázdninový víkend 15.-17. července 2010 v luxusním přírodním areálu pískovny Oplatil na hranici obce Staré Ždánice mezi Pardubicemi a Hradcem Králové.

Lístky na letošní Hip Hop Jam jsou v porovnání s otatními velkými letními festivaly už i tak levné, zvlášť když si spočítáte, kolik věcí se vám za cenu 3denního vstupu na Hip Hop Jamu dostane. Přesto jsme se ještě rozhodli vyjít vstříc kompletním posádkám aut a větším partám, které pojedou hromadně vlakem. Tzn. pokud se chystáš se svou partou a doposud jste si nestihli pořídit lístky na letošní Hip Hop Jam, můžete právě nyní využít časově omezené akce na lístky 3+1 zdarma. Objednávku 3+1 lístků lze uskutečnit pouze přes mail info@hiphopjam.cz do jehož předmětu napište 3+1. Uvnitř mailu stačí pouze uvést kompletní poštovní adresu + telefon. Po ověření objednávky Vám přijdou do několika dnů 4 lístky (+ samolepky a papírky HHJ jako malý bonus) na dobírku přímo k vám domů. Tzn. Platíte pouze 3 lístky + poštovné a 4. lístek máte zdarma. Celková cena dobírky je 1900,- (3x600,- + 100,- poštovné).

Nutné připomenout, že tato speciální akce na lístky 3+1 je časově omezena a trvá pouze jeden týden, tj. od 03.6.2010 do 10.6.2010. Objednávky, které dorazí na info@hiphopjam.cz po tomto datu již budou stornovány.

Připomínáme, co vše vás letos na 4. ročníku Hip Hop Jamu 2010 čeká a nemine.

V první řadě poprvé v historii Hip Hop Jamu pravé prázdninové prostředí = vyhlášené koupání hned vedle přírodního areálu! V druhé řadě line up ve složení: SLIM THUG (USA), DJ PREMIER (USA), Bigg Boss Jam (Orion, Vladimir518, James Cole, Hugo Toxxx, La4, DJ Mike Trafik), Rytmus feat. Kontrafakt, Názov Stavby (Čistychov, Dena, Šegi100, Slipo, Bacil, DJ Hajtkovič), Indy&Wich+La4, Nironic (USA), Hi-Def (USA), Rasco (USA), Prago Union, DeFuckTo, Pio Squad, H16 (SK), Vec+Zverina (SK), Moja Reč (SK), BPM, Tafrob + DJ Maztah, Jay Diesel + David Steel, Kaidžas + DJ Lucco (SK), Dramatikz (SK), MAAT, Suvereno + DJ Tager (SK) + další jména vč. USA již brzy!

Kromě rapu se můžeš už nyní těšit na vychytanou adidas Originals dance arénu (produkce: Fidli & Beat Up), letní díl freestyle soutěže Battle Night (produkce: MikeL & Abed), Radio Spin Stage, top 20 cz+sk DJs, slavnostní vyhlášení letošního ročníku Tic Tac Hip Hop Talents a řadu dalších vychytávek, kterými vás průběžně informujeme na oficiálním webu festivalu www.hiphopjam.cz + oficiálním facebook profilu Hip Hop Jam festival Official.

 Nenech si ujít tuhle prázdninovou událost číslo 1! Luxusní koupání, USA headlineři, kompletní česká s slovenská špička rapu v čele s Bigg Boss, eNeS, KF, adidas Originals dance aréna, freestyle soutěž Battle Night, Tic Tac Hip Hop Talents, Radio Spin Stage a tisíce lidí z Čech s Slovenska = neopakovatelná atmosféra! Kontroluj www.hiphopjam.cz.

PS: Už brzo čekej kompletní informace o adidas Originals Dance Aréně + line up na Radio Spin Stagi.

Top