Detail info
Close

MICHAEL SCHENKER: Temple Of Rock Tour 2012

MICHAEL SCHENKER: Temple Of Rock Tour 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ozzy a potkan presents:
MICHAEL SCHENKER
Featuring Herman Rarebell (Ex-Scorpions), Francis Buchholz (Ex-Scorpions), Doogie White (Ex-Rainbow)
Temple Of Rock Tour 2012 
21.5.2012 od 20.00 hod. 
Retro Music Hall,
Francouzská 4, Praha 2

Fenomenální hardrockový kytarista MICHAEL SCHENKER poprvé v historii odehraje svůj samostatný koncert v České republice! Bude to Schenkerovo jediná exkluzivní koncertní zastávka ve východní Evropě! V Praze se Schenker představí již s novou sestavou svého doprovodného bandu.Rytmiku obstarají pamětníci nejslavnější éry Scorpions-bubeník Herman Rarebel a kytarista Francis Buchholz.Druhou kytaru a klávesy obslouží dlouholetý Schenkerův spoluhráč Wayne Findlay.Zpívat bude britský vokalista Doogie White-poslední zpěvák Rainbow,který také ještě v Česku dosud nevystupoval.Koncert proběhne v rámci světového turné k poslední Shenkerově studiové desce Temple Of Rock,která vyšla koncem roku 2011.Na ní se ve studiu podílela celá plejáda špičkových hardrockových hudebníků.
Koncertní setlist nabídne písně z aktuální studiovky včetně hitovky Miss Claustrophobia i největší pecky ze starších desek MICHAEL SCHENKER GROUP (Armed And Ready,Into The Arena,Lost Horizons..).Přítomnost dalších bývalých škorpionů v kapele připomenou písně od SCORPIONS(Rock You Like A Hurricane či Another Piece Of Meat).Z období Schenkerovu kariéry v dresu UFO zazní hity Lights Out či Rock Bottom.Nebude samozřejmě chybět ani ikonický hardrockový velehit Doctor Doctor Please,který Schenker pro UFO napsal teprve ve svých devatenácti letech!

www.ozzyapotkan.cz
www.michaelschenkerhimself.com  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MICHAEL SCHENKER: Temple Of Rock Tour 2012
Top