Detail info
Close

Pavlína Jíšová

Pavlína Jíšová

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ahóóój...!!
Zdravíme všechny trampy, tuláky, snílky, kotlíkáře, nebo jen obyčejné chataře a chalupáře, všechny, kteří máte rádi trampskou hudbu ...

Představujeme Vám hudební projekt Trampské Rokoko, aneb folkovou, country a trampskou hudbu, a vše, co vychází z kořenů těchto žánrů.
Projekt zahrnuje 50 koncertních vystoupení předních českých umělců a kapel v pražském divadle Rokoko, které budou od podzimu 2011 zařazeny do pravidelného pořadu TV vysílání České Televize.

50 večerů Vám budeme vyprávět příběh o českém fenoménu, o trampingu ..., zaposloucháme se do nádherných písní, které nás přenesou nejen do časů našeho mládí, k vodě, do lesů, trampských osad, hudebních festivalů, mezi přátele, do letních toulek, k posezení u plápolajícího ohně za poslechu tónů kytar.
Pojďte si poslechnout trampskou písničku, country, folk, či bluegrass, které se stále přelévají jako proudy v řece času ...
Pořadem Trampského Rokoka provází herec a moderátor Vladimír Čech.

TRAMPSKÉ ROKOKO NA WWW.TICKETPORTAL.CZ

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info: vozíčkáři na přístavek za 290,- Kč
držitelé průkazu ZTP/P za 290,- Kč na přístavek, doprovod jedné osoby na přístavek zdarma
rezervace vstupenek ZTP/P:
+420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top