Detail info
Close

APOKALYPSA 33 - The Bells

APOKALYPSA 33 - The Bells

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BRNO, BVV, PAVILON P

Boží zvony odbily poslední sekundy do začátku zkázy, do příchodu legendární Apokalypsy.

Je tu magické číslo 33 a už neuvěřitelný, 11. rok jediné pravidelné techno "zkázy" České a Slovenské republiky obřích rozměrů - ano, APOKALYPSA.
Apokalypsa byla vždy synonymem pro skvělou atmosféru napříč celým spektrem techna. Spojením unikátních umělců a vizuálního příběhu, Apokalypsa The Bells odehraje v 15ti hodinách 4 tématické kapitoly, které si budete velmi dobře pamatovat!

The Bells: UNIVERSE GHOST HELL MAGIC
Devět Apokalyptických jezdců, jedno místo, jedna noc a 10.000 těl, která doslova hltají "proslov” kazatelů, jak jim jen síly a dech stačí.

Představujeme hlavní vystupující umělce Apokalypsy:
DJs: Jeff Mills (usa), Steve Rachmad (nl), Cristian Varela (sp), The Advent & Industrialyzer Live (portugal), Pascal Kleiman (fr), DJ Murphy (brazil), Fernanda Martins (brazil), Viper XXL (de), Jerry aka Gehringer, Misa Salacova, Spiriakos & Steen, Jay Beck, VJ Kyle Lyons (usa)

S VIP lístkem také do backstage za Dj’s - buďte blíže účinkujícím!
Komfort a výhody VIP

DJ backstage, chill-out v druhé části pavilonu, vlastní vchod bez čekání, šatna zdarma, zóna u podia, 2 x balkón s výhledem, samostatné WC, občerstvení zdarma

Jediná techno halová mega akce v České a Slovenské republice, s tématickým podtitulem The Bells, s 9ti headlinery ze všech koutů světa, je připravená pokořit svůj 33. díl! Už stačí jen zazvonit zvonem...

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture APOKALYPSA 33 - The Bells
Top