Detail info
Close

ŽEBŘÍK 2008

ŽEBŘÍK 2008

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

O konečných výsledcích již 17. ročníku prestižní ankety mohou hudební příznivci rozhodovat do 28. února, a to na serveru www.iREPORT.cz nebo formou SMS. Také v tomto kole budou jejich hlasy slosovány o atraktivní ceny partnerů Žebříku.Slavnostní vyhlášení Žebříku 2008 proběhne 6. března na v Domě kultury Inwest v Plzni, kam budou pozváni všichni nominovaní, z nichž první tři v každé kategorii převezmou originální sošky „Tančící R“ z dílny renomovaného výtvarníka Václava Česáka.

Na slavnostním vyhlášení, moderované režisérem Zdeňkem Suchým, koncertně vystoupí Kryštof, Horkýže slíže (s hosty Wohnout), Clou (s hostujícím rapperem Indym) či Děda Mládek Illegal Band. Finále obstará legendární britský zpěvák Glenn Hughes (ex Deep Purple, Black Sabbath ad.) za doprovodu exkluzivního Czech all stars bandu, v němž se sejdou někteří členové Monkey Business a další renomovaní muzikanti a zpěváci.
Druhá scéna bude ve znamení hiphopu, R&B, breakbeatu v podání předních českých DJs a projektů.

Cena normální vstupenky je pouze: 249,- Kč

V ceně VIP vstupenky je: Vstup na slavnostní večer s rezervací místa na VIP balkoně Vstup a bezplatná konzumace v backstage baru (mezi umělci) Vstup na VIP after party Nové číslo magazínu REPORT s DVD a CD! Cena (po 50% slevě): 990 Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top