Detail info
Close

Alicia Keys

Alicia Keys

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Alicia Keys – nejkrásnější a nejtaletnovanější žena současného hudebního světa, držitelka mnoha platinových desek a devítinásobná vítězka cen Grammy – vystoupí 14. října od 20.00 poprvé v České republice, v pražské Aréně HC Sparta Praha. Tato americká kráska není u nás rozhodně neznámým jménem. Jejích alb se i v naší zemi prodalo několik desítek tisíc, což je na zdejší poměry úctyhodné číslo. Alicia Keys na turné As I Am představuje své nové stejnojmenné album, které vyšlo celosvětově v listopadu loňského roku a do dnešního dne se ho několik milionů. V repertoáru ale samozřejmě nesmí chybět i megahity z předchozích alb: Fallin´, A Woman´s Worth, Karma a další. Její koncert bude bezesporu obrovským hudebním zážitkem, vidět naživo tak obrovsky talentovaného umělce se nepoštěstí moc často.
Alicia Keys je velmi činná v oblasti charity a neziskových organizací, patří mezi špičky v showbusinessu, které se aktivně zabývají pomocí druhým. I v České republice bude Alicia Keys svým vystoupením pomáhat. Zakoupením vstupenky na koncert Alicii Keys 14. října v Areně HC Sparta Praha přispíváte částkou 50 Kč na konto Avon proti rakovině prsu (www.zdravaprsa.cz) AVON bojuje proti rakovině prsu již 11. rokem. Děkujeme všem, kteří bojují s námi. Více informací najdete na www.zdravaprsa.cz Mediálními partnery koncertu Alicii Keys jsou Evropa 2, Metro a Centrum.cz Oficiální stránky Alicie Keys na www.aliciakeys.com. Kompletní informace na www.1015.cz.

Vstupenku pro vozíčkáře lze zakoupit pouze na adrese Politických vězňů 15, Praha 1 v centrále Ticketportálu

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top