Detail info
Close

DNB RODEO: TANTRUM DESIRE (UK)

DNB RODEO: TANTRUM DESIRE (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DNB RODEO
DJs TANTRUM DESIRE (UK),
Pixie, Suki, One Way, Alah & Winyl, Jim Barris
www.junglednb.cz 
Klubová noc roku 2011, DNB Rodeo, v pátek 20. dubna v pražském Matrixu představí další velké DNB jméno - Tantrum Desire. Za britskou dvojici přijede Devin Smith, aby představil mainstreamový taneční sound, který se momentálně těší velké oblibě.
Jay Faleye a Devim Smith začali spolupracovat v roce 2004, kdy je spojily společné zájmy - DJing a produkce drum&bassu. Přes malé labely, např. Heavyweight, se dostali až do povědomí Simon Bassline Smitha, kterému se jejich tvorba velmi zalíbila, Tantrum Desire v roce 2008 upsal na svém labelu Technique Recordings, kde téhož roku vydávají release Xenomorph / Last Stand.
O rok později zasáhli dnb fanoušky trackem Here They Come, díky němuž se dostali do vysílání BBC Radia 1 a Kiss 100. V roce 2010 jim vychází první EP Runaway Bass, což byl další přímý zásah na tanenční parkety. V minulém roce vytáhli další eso z rukávu v podobě Foreplay EP a skvělého singlu Reach, ke kterému mají i videoklip. V Matrixu od Tantrum Desire tedy můžete čekat pořádnou nálož melodických, tanečních pecek a selekci plnou jejich produkce, ale také dalších dnb velikánů jako Camo & Krooked, Sub Focus, DC Breaks, Chase & Status a dalších.
Český support obstarají Pixie, Suki a One Way, jako zástupci Let It Roll Bookingu. Dále se představí dvojice Alah & Winyl z Wabproject a původně avizovaného slánského DJe a promotéra Jima Barrise z Touch The Jungle crew nahradí Pe:Te.

Line-up:
20:00 - 21:30 Pe:Te
21:30 - 22:30 Pixie
22:30 - 00:00 One Way
00:00 - 01:00 Suki
01:00 - 02:30 TANTRUM DESIRE
02:30 - 05:00 Alah & Winyl

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DNB RODEO: TANTRUM DESIRE (UK)
Top