Detail info
Close

TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE

TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE

Datum: 2. dubna 2024
Místo: Citadela - Litvínov
Adresa: Podkrušnohorská 1720, Litvínov-Horní Litvínov

Vstupenky

úterý
2
dub. 2024
19:00
TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE

Informace o akci

D. Canavan: TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE

Hrají: Iva Pazderková a Martina Randová

Třetí prst na levé ruce je skvěle vystavěné hořkosladké rodinná komedie o blízkosti, bezpodmínečné lásce, tanci a odpuštění. Dvě sestry, Niamh a Grace k sobě měly kdysi velmi blízko. Když se setkávají nad krabicí fotografií z dětství a dospívání, dávno zasuté vzpomínky znovu ožívají. Postupně nám rozkrývají svůj komplikovaný vztah s autoritativním otcem, citlivé období se svoji milovanou maminkou, i to, proč se jejich cesty na čas rozešly. A přestože jsou jejich vzpomínky mnohdy chvílemi bolestné, neopouští je pro ně tak typický svérázný smysl pro humor. A navíc, ať se děje cokoliv, existuje něco, co jim vždycky dává svobodu i na všechno zapomenout: tanec. Na slavném Edinburgh Fringe festivalu získala tato hra v roce 2004 několik ocenění. Divadlo Na Fidlovačce uvádí Třetí prst na levé ruce v české premiéře.

Režie: Martin Vokoun Produkce: Filmová a divadelní agentura Praha

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Změny a upozornění

PŘESUNUTO: TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE - 22.01.2024 - KD Citadela

PŘESUNUTO: 

Představení TŘETÍ PRST NA LEVÉ RUCE, plánované na 22.01.2024
v místě Citadela Litvínov, muselo být z technických důvodů PŘESUNUTO.

NOVĚ: 2.4.2024


Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. V případě nevyhovujícího termínu je možné vstupenky vrátit v místě zakoupení, a to pouze do 29.2.2024, po tomto datu se má za to, že se změnou souhlasíte.

Děkujeme za pochopení.

 

Vracení vstupného


1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce:

-vstupné vrací tentýž prodejce - vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla  ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto,Edenred):

a/ Vyzvednutí na prodejním místě - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny.  Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento  formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu eTicket - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny.  Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento  formulář.

c/ Sodexo - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento  formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta):

-naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail:  eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu:

-fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal


Top