Detail info
Close

Princezna ze mlejna

Mezinárodní festival SOUNDTRACK Poděbrady
Princezna ze mlejna

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Princezna ze mlejna

Projekce filmové pohádky s živým soundtrackem

Princezna ze mlejna / Zdeněk Troška / Česko, 1994 / 106 min. – Sobotní dopoledne na Soundtrack festivalu bude patřit české pohádce. Pro letošek si organizátoři vybrali klasiku režiséra Zdeňka Trošky Princeznu ze mlejna. Kdo by neznal čerta s vodníkem ze mlejna, ve kterém bydlí krásná Eliška, a Jindřicha, který touží po zakleté princezně, aby nakonec našel tu svou u rybníka ve mlejně. Již zlidovělé písničky z pohádky jako je Vím jedno oudolí, vím já pěknej mlejn… nebo Pulci, žáby, raci přijdou na traktaci složil hudební skladatel Miloš Krkoška, otextoval Václav Bárta starší. Písničku čerta živě zazpívá sama Yvetta Blanarovičová, která tuto postavu v pohádce nezapomenutelně ztvárnila.

Vstupenky pro ZTP/P-DISABLED - dle platného ceníku + doprovod ZDARMA můžete objednávat na rezervace@ticketportal.cz, v kopii s přiloženým oskenovaným průkazem ZTP.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top